products

800watts Mijnwerker 504M van tweede Handantminer L3+ Litecoin Scrypt Low Consumption

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Antminer
Certificering: CE FCC
Modelnummer: L3+
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Merknaam: ANTMINER Classificatiemacht: 801W - 900W
Algoritme: SHA 256 Hashrate: 504Mh/s±5%
Videogeheugencapaciteit: 384MB Productenstatus: Gebruikt
Het Type van outputinterface: DVI Geheugeninterface: met 32 bits
Videogeheugentype: DDR2 Garantie (Jaar): geen wanrranty
Hoog licht:

Tweede Hand Antminer

,

Mijnwerker 5 van L3+litecoin Scrypt

,

Mijnwerker 504M van Litecoinscrypt


Productomschrijving

Mijnwerker 504M van tweede Handantminer L3+ Litecoin Scrypt Lage de Consumptiemijnwerker van 800watts

 

Specificatie

Fabrikant
Bitmain
Model Antminer L3+ (504Mh)
Algorythm Scrypt
Hashrate 504Mh/s±5%
Efficiency 1.587j/Mh
Grootte 188 x 130 x 352mm
Gewicht 4400g
Spaandernaam BM1485
Macht 800W
Voltage 11.6 ~ 13.0V
Geluidsniveau 70db
Interface Ethernet

 

Principe
1. Het Bitcoinsysteem is samengesteld uit gebruikers (de gebruikers controleren de portefeuille door de sleutel), transacties (de transacties zullen uitzending aan het gehele bitcoinnetwerk zijn) en mijnwerkers (door concurrerende gegevensverwerking om een consensus blockchain bij elke knoop te produceren. Blockchain is een verspreid openbaar gebiedend rekeningsboek, met inbegrip van alle transacties in het bitcoinnetwerk).
2. De Bitcoinmijnwerkers beheren het bitcoinnetwerk door het probleem van het mechanisme van het werkbelastingsbewijs met bepaalde werkbelasting op te lossen - bevestigende transacties en dubbele betaling te verhinderen. Omdat de knoeiboelverrichting onomkeerbaar is, is het zeer moeilijk om het willekeurige aanpassingsaantal te vinden aanpassing van vereisten, dat een ononderbroken vallen en opstaanproces vereist dat het totale aantal tijden kan voorspellen. Op dit ogenblik, zal het mechanisme van het werkbelastingsbewijs een rol spelen. Wanneer een knoop de oplossing van de aanpassing van vereisten vindt, kan het zijn resultaten aan het gehele netwerk uitzenden. Andere knopen kunnen het nieuwe gegevensblok en de controle ontvangen of het de regel aanpast. Als andere knopen vinden dat zij werkelijk aan de vereisten dat (het verrichtingsdoel door bitcoin wordt vereist) door de knoeiboelwaarde te berekenen voldoen, dan is het gegevensblok geldig, en andere knopen zullen het gegevensblok goedkeuren.
3. Nakamoto vergelijkt de generatie van bitcoin door de macht en de tijd van cpu te verbruiken bij de consumptie van middelen door goudmijnen om goud in de economie in te spuiten. De Bitcoinmijnbouw en de knoopsoftware stellen hoofdzakelijk nul van de kennisbewijs en controle transacties door peer-aan-peer netwerk, digitale handtekening en interactief bewijssysteem in werking. Elke netwerkknoop voert uitzendingstransacties aan het netwerk uit. Nadat deze uitzendingstransacties door mijnwerkers (computers op het netwerk) worden geverifieerd, kunnen de mijnwerkers hun eigen resultaten van het het werkbewijs gebruiken om bevestiging uit te drukken. De bevestigde transacties zullen in gegevensblokken worden verpakt, en de gegevensblokken zullen een ononderbroken keten van het gegevensblok vormen. Elke bitcoinknoop zal alle niet bevestigde transacties verzamelen en zal hen in een gegevensblok verzamelen. De mijnwerkersknoop zal een willekeurig aanpassingsaantal toevoegen en zal de sha256-knoeiboelwaarde van het vorige gegevensblok berekenen. De mijnbouwknoop probeert telkens weer tot het het willekeurige aanpassingsaantal vindt zodat de knoeiboelwaarde lager is dan een specifiek doel

 

Wat is een Mijnwerker van ASIC Bitcoin?

Aangezien het nu onmogelijk is Bitcoin met uw computer voordelig om te ontginnen, zult u gespecialiseerde hardware genoemd ASICs nodig hebben.

Hier is wat een ASIC-mijnwerker als omhoog dicht kijkt:

Oorspronkelijk, de schepper van Bitcoin om voor Bitcoin om op Cpu (uw laptop of bureaucomputer) worden ontgonnen. Nochtans, Bitcoin-ontdekten de mijnwerkers zij meer het hakkenmacht van grafische kaarten konden krijgen. De grafische kaarten werden toen overtroffen door ASICs (toepassing-Specifieke Geïntegreerde schakelingen).

Denk aan een Bitcoin ASIC als gespecialiseerde Bitcoin-mijnbouwcomputers, Bitcoin-mijnbouwmachines, of „bitcoin generators“.

Tegenwoordig wordt al ernstige Bitcoin-mijnbouw uitgevoerd op specifieke Bitcoin-mijnbouwhardware ASICs, gewoonlijk in thermaal-geregelde datacentra met goedkope elektriciteit.


De meeste Efficiënte Bitcoin-Mijnwerkers

De goede Bitcoin-mijnbouwhardware moet een hoog knoeiboeltarief hebben. Maar de efficiency is enkel belangrijk.

Een efficiënte Bitcoin-mijnwerker bedoelt dat u minder in elektriciteitskosten per knoeiboel betaalt.

Om uw efficiency te verbeteren, zijn er ook bedrijven die u tot hardware zullen laten opdracht geven aan hun pakhuis en de mijnwerkers voor u in werking stellen.

U kon mijn ook betrekken bitcoins, hoewel deze overeenkomsten gewoonlijk zwendels zijn. Beide opties zijn ook een minder pret dan in werking stellend uw hardware!

 

Bedrijfsinformatie

De Technologieco. van Qinhuangdaoboyu, Ltd is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen. Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.

U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.

De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.

Gewaarborgde naverkoop de Diensten.

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8615815210499

WhatsApp : +008615627936002