products

Btc met 256 bits gebruikte Asic-Mijnwerkersl2 30t Aladdin L2 dertigste 2800W SHA256 Algoritme

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Aladdin Miner
Certificering: CE FCC
Modelnummer: L2
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Aladdin Miner Model: L2 dertigste
Grootte: 390 × 155 × 240 mm Interface: Ethernet
Versie: September 2019 Hoogste Muntstuk: Bitcoin
Gewicht: 10,5 Kg Geluidsniveau: 72db
Vochtigheid: 5 – 95% Macht: 2200W
Voltage: 12V Temperatuur: 5 – 40 °C
Ventilator: 2
Hoog licht:

Aladdin L2 dertigste

,

SHA256 gebruikte Asic-Mijnwerker

,

2800W gebruikte Asic-Mijnwerker


Productomschrijving

Van de de Mijnbouwmachine L2 30t van Btc van het Aladdinl2 dertigste 2800W SHA256 Algoritme de Mijnwerker L2 dertigste

 

 

Beschrijving

Aladdin L2 dertigste is de nieuwe Bitcoin-mijnwerker van Aladdin Manufacturer Company. L2 dertigste is wat de erkenning van de fabrikantenaanwinst van Bitcoin-mijnwerkers heeft gemaakt. Van de dag van versie, wordt de mijnwerker geplaatst om een hoogst voordelige mijnbouwervaring aan te bieden. De marktgegevens wijzen erop dat de mijnwerker een winstverhouding van 36 percenten zal aanbieden. Het gebruikt algoritme sha-256 en komt met een maximumknoeiboeltarief van dertigste. Lees het Overzicht van Aladdin L2 dertigste voor meer.

 

Specificaties

 
Merknaam: Aladdin Plaats van Oorsprong: Guangdong, China Chip Type: BM1387 ASIC-Spaander 16nm
Algoritme: Sha-256 ‚ Materiaal: metaal Vorm: Douane Desgin
Machtsconsumptie: 2200w Stijl: rechthoek Garantie: 180 Dagen
Hashrate: 30th/s Geheugeninterface: met 256 bits Mijnbouwmuntstukken: Bitcoins: BTC
Encryptie: Nr Geheugenklok (Mhz): BTC Toepassing: Server
Videogeheugencapaciteit: 256mb Interfacetype: USB 3,0 Punt: Geleide Bitcoin
Chipsetfabrikant: Dragonmintfabriek Videogeheugentype: DDR5 Capaciteit: Machinesmateriaal
Type: blockchain mijnwerkers Fabrikant: Aladdin Classificatiemacht: > 1000W
Productenstatus: Voorraad Productnaam: Aladdin L2 30th/s Het Type van outputinterface: DVI
Voltage: 110V/ 220V Pakket: Kartonpakket Gewicht: 10kg

 

Eigenschappen en Specificaties van Aladdin L2 dertigste
L2 dertigste komt in de markt proberend om een punt te bewijzen. Het kleine Bitcoin-Bedrijf van het mijnbouwmateriaal is bereid om met het belangrijke pak te concurreren. En zij doen dit door mijnwerkers een stuk van hoogst efficiënt mijnbouwmateriaal aan te bieden.
Met een machtsconsumptie van 2200W, is dit één van de rendabelste Bitcoin-mijnwerkers. U kunt meer dan 43 voordelige muntstukken met de eenheid ontginnen. Bitcoin en Bitcoin-het Contante geld zijn enkele belangrijke muntstukken tot mijn met deze eenheid.
Het ontwerp is verschillend van uw normale Bitcoin-mijnwerker. Wat de mijnwerker heeft gedaan is creeert een reusachtige mijnwerker die 10.5Kgs weegt. U zult nog worden om sommige naakte draden met het maximumvoltage dat te zien wordt verondersteld om 12V te zijn.
De Bitcoinmijnwerkers kunnen zich bij belangrijke mijnbouwpools aansluiten en hun kansen verhogen om meer muntstukken te ontginnen. U kunt de mijnwerker kopen van belangrijke opslag en van de fabrikant leiden.


Algoritme van de Mijnwerker van L2 dertigste
Met Aladdin L2 die een Bitcoin-mijnwerker zijn, is het gevonden algoritme sha-256. Het is één van de veiligste algoritmen aangezien het geen bekende kwetsbaarheid heeft. Het algoritme is gekend voor het beschermen van gebruikers tegen de 51 percentenaanval.
Het is ook het beste in termen van de snelheid van mijnbouwmuntstukken. Het algoritme lost mijnbouwblokken op sneller, wat is waarom de deskundigen het adviseren. Met dit algoritme, bent u verbindend om meer muntstukken te ontginnen.


Efficiency van de Mijnwerker van L2 Aladdin dertigste
Voor zover de efficiency gaat, geeft de fabrikant slechts de algemene efficiency. Er is geen nauwkeurige efficiency van deze mijnwerker zoals men zou denken. De efficiency is 30T/2200W, die voor een voordelige mijnbouwervaring genoeg goed is.
De mijnwerkers zouden moeten herinneren dat de Bitcoin-eenheid met de laagste machtsconsumptie komt. 2200W is genoeg om gebruikers een voordelige mijnbouwervaring te geven. Het zou best zijn als u van mening was ook dat deze macht gebruikers ook een hoog knoeiboeltarief geeft.

 

 

De gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de Versiemachine

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002