products

Mijnwerker Bitmain 504Mh/S 800W van Antminer de L3 Gebruikte Asic met Voeding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Antminer
Certificering: CE FCC
Modelnummer: L3+
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Merknaam: ANTMINER Fabrikant: Bitmain
Model: Antminer L3+ (600Mh) Versie: Oktober 2017
Grootte: 188 x 130 x 352MM Gewicht: 4400g
Spaanplaten: 4 Spaandernaam: BM1485
Spaandertelling: 288 Geluidsniveau: 75db
Hoog licht:

504Mh/S gebruikte Asic-Mijnwerker

,

LTC Gebruikte Asic-Mijnwerker

,

de Mijnwerker van 800W Antminer L3


Productomschrijving

Antminerl3 LTC Mijnwerker 504Mh/S met Voedingeenheid die in goede staat Mijnbouw ontvangen
 
 

Productomschrijving

Fabrikant

Bitmain

Model

Antminer L3+ (504Mh)

Versie

Juni 2017

Grootte

188 x 130 x 352mm

Gewicht

4400g

Spaanplaten

4

Spaandernaam

BM1485

Spaandertelling

288

Geluidsniveau

70db

Ventilator

2

Macht

800W

Draden

9 * 6pins

Voltage

11.6 ~ 13.0V

Interface

Ethernet

Temperatuur

0 - 40 °C

Vochtigheid

5 - 95%

 
Beschrijving
ModelAntminer L3+ (600Mh) van Bitmain-het algoritme van mijnbouwscrypt met maximum hashrate van 600Mh/s voor een machtsconsumptie van 850W.
 
Risico van mijnbouwmachine
Elektriciteitstarief
Als de grafiekkaart volledig moet lange tijd worden geladen, zal de machtsconsumptie vrij hoog zijn, en de elektriciteitsrekening zal hoger en hoger zijn. Vele professionele mijnen worden in binnen- en buitenland in werking gesteld op gebieden met uiterst - de lage elektriciteitslasten, zoals waterkrachtposten, terwijl meer gebruikers slechts thuis of in gewone mijnen kunnen ontginnen, zodat de elektriciteitslasten zijn niet goedkoop. Zelfs in een bepaalde woonwijk in Yunnan, was er een geval van gekke mijnbouw, die tot een groot gebiedsreis van de woonwijk leidde, en de transformator werd gebrand
 
Hardwareuitgaven
De mijnbouw is eigenlijk de concurrentie van prestaties en materiaal. Sommige mijnbouwmachines worden samengesteld uit meer dergelijke series van de grafiekkaart. Wanneer dozens of zelfs honderden grafiekkaarten samen komen, zijn de kosten van hardware en andere kosten zeer hoog, en er zijn aanzienlijke uitgaven in mijnbouw. Naast de brandende machines van de vertoningskaart, professionele de mijnbouwmachines zijn sommige van ASIC (toepassing-specifieke geïntegreerde schakeling) ook op het slagveld. ASIC wordt speciaal ontworpen voor knoeiboelverrichting, en de rekencapaciteit is ook vrij sterk. Voorts omdat hun machtsconsumptie veel lager is dan dat van de vertoningskaart, zijn zij gemakkelijker om schaal te vormen, en de elektriciteitskosten zijn ook lager. Het is moeilijk voor enige vertoning om met deze mijnbouwmachines, Dit soort machinekosten meer te concurreren
 
Muntveiligheid
De terugtrekking van bitcoin vereist honderden sleutels, en de meeste mensen zullen dit lange koord van aantallen op de computer registreren. Nochtans, zullen de frequente problemen zoals harde schijfschade de sleutel verloren permanent maken, die ook tot het verlies van bitcoin leidt
 
systeemrisico
Het systeemrisico is zeer gemeenschappelijk in bitcoin, en gemeenschappelijkste is vertakking. De vertakking zal leiden tot een daling in muntprijs en een scherpe daling in mijnbouwinkomen. Nochtans, tonen vele gevallen aan dat het vertakken zich aan de mijnwerkers ten goede zal komen, en de vertakte concurrerende munt vergt ook de rekencapaciteit van de mijnwerkers om het minting en handelproces te voltooien. om meer mijnwerkers te winnen, zal de concurrerende munt meer blokbeloningen en behandelende lasten verstrekken om mijnwerkers aan te trekken. Het risico maakt mijnwerkers
 

Wat is een Mijnwerker van ASIC Bitcoin?
Aangezien het nu onmogelijk is Bitcoin met uw computer voordelig om te ontginnen, zult u gespecialiseerde hardware genoemd ASICs nodig hebben.
Hier is wat een ASIC-mijnwerker als omhoog dicht kijkt:
Oorspronkelijk, de schepper van Bitcoin om voor Bitcoin om op Cpu (uw laptop of bureaucomputer) worden ontgonnen. Nochtans, Bitcoin-ontdekten de mijnwerkers zij meer het hakkenmacht van grafische kaarten konden krijgen. De grafische kaarten werden toen overtroffen door ASICs (toepassing-Specifieke Geïntegreerde schakelingen).
Denk aan een Bitcoin ASIC als gespecialiseerde Bitcoin-mijnbouwcomputers, Bitcoin-mijnbouwmachines, of „bitcoin generators“.
Tegenwoordig wordt al ernstige Bitcoin-mijnbouw uitgevoerd op specifieke Bitcoin-mijnbouwhardware ASICs, gewoonlijk in thermaal-geregelde datacentra met goedkope elektriciteit.
De meeste Efficiënte Bitcoin-Mijnwerkers
De goede Bitcoin-mijnbouwhardware moet een hoog knoeiboeltarief hebben. Maar de efficiency is enkel belangrijk.
Een efficiënte Bitcoin-mijnwerker bedoelt dat u minder in elektriciteitskosten per knoeiboel betaalt.
Om uw efficiency te verbeteren, zijn er ook bedrijven die u tot hardware zullen laten opdracht geven aan hun pakhuis en de mijnwerkers voor u in werking stellen.
U kon mijn ook betrekken bitcoins, hoewel deze overeenkomsten gewoonlijk zwendels zijn. Beide opties zijn ook een minder pret dan in werking stellend uw hardware!
 

Bedrijfsinformatie

De Technologieco. van Qinhuangdaoboyu, Ltd is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen. Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.
U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.
De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.
Gewaarborgde naverkoop de Diensten.
 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002