products

Ethernet de Meeste Voordelige Bitcoin-Mijnwerkersl2 dertigste Aladdin L2 Mijnwerker 30ste 2200W

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Aladdin Miner
Certificering: CE FCC
Modelnummer: L2
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Aladdin Miner Model: L2 dertigste
Versie: September 2019 Hoogste Muntstuk: Bitcoin
Geluidsniveau: 72db Grootte: 390 × 155 × 240 mm
Macht: 2200W Interface: Ethernet
Gewicht: 10,5 Kg Voltage: 12V
Temperatuur: 5 – 40 °C Ventilator: 2
Vochtigheid: 5 – 95%
Hoog licht:

Mijnwerker van Ethernet de Voordeligste Bitcoin

,

2200W Voordeligste Bitcoin-Mijnwerker

,

l2 dertigste mijnwerker


Productomschrijving

De meeste Voordelige Bitcoin-Mijnwerkersl2 dertigste Aladdin L2 Mijnwerker dertigste

 

 

Productomschrijving

Aladdin L2-30T van Aladdin-het algoritme van mijnbouwequihash met maximum hashrate van 30Th/s voor een machtsconsumptie van 1980W, die u toestaat om digitale munten zoals Bitcoin, Bitcoin-Contant geld, eMark, Joulecoin, Curecoin, de Onverbrekelijke en andere Equihash-munten van Peercoin te ontginnen.

 

Specificaties

Fabrikant Aladdin Miner
Model 30Th/s Bitcoin
Versie Sep 2019
Grootte 130 x 170 x 350mm
Gewicht 13kg
Geluidsniveau 75db
Het koelen 2×12038
Ventilator 2
Macht 1980W
Voltage 11.6~13.0 V
Interface Ethernet
Temperatuur verklaar - 40 °C nietig
Vochtigheid 5 - 95%

 

Eigenschappen en Specificaties van Aladdin L2 dertigste
L2 dertigste komt in de markt proberend om een punt te bewijzen. Het kleine Bitcoin-Bedrijf van het mijnbouwmateriaal is bereid om met het belangrijke pak te concurreren. En zij doen dit door mijnwerkers een stuk van hoogst efficiënt mijnbouwmateriaal aan te bieden.
Met een machtsconsumptie van 2200W, is dit één van de rendabelste Bitcoin-mijnwerkers. U kunt meer dan 43 voordelige muntstukken met de eenheid ontginnen. Bitcoin en Bitcoin-het Contante geld zijn enkele belangrijke muntstukken tot mijn met deze eenheid.
Het ontwerp is verschillend van uw normale Bitcoin-mijnwerker. Wat de mijnwerker heeft gedaan is creeert een reusachtige mijnwerker die 10.5Kgs weegt. U zult nog worden om sommige naakte draden met het maximumvoltage dat te zien wordt verondersteld om 12V te zijn.
De Bitcoinmijnwerkers kunnen zich bij belangrijke mijnbouwpools aansluiten en hun kansen verhogen om meer muntstukken te ontginnen. U kunt de mijnwerker kopen van belangrijke opslag en van de fabrikant leiden.

 

Wat is een Mijnbouwpool?

De mijnbouwpools zijn groepen samenwerkende mijnwerkers die overeenkomen om blokbeloningen in verhouding tot hun bijgedragen macht van de mijnbouwknoeiboel te delen.

Terwijl de mijnpools aan de gemiddelde mijnwerker wenselijk zijn aangezien zij beloningen gladstrijken en maken hen voorspelbaarder, concentreren zij jammer genoeg macht aan de eigenaar van de mijnbouwpool.

De mijnwerkers kunnen, echter, verkiezen om hun het hakkenmacht aan een verschillende mijnbouwpool altijd opnieuw te richten.

Vinden van een goede mijnbouwpool is belangrijk omdat zijn het gaan u geld bespaart.

Poolconcentratie in China

Alvorens wij in de beste mijnbouwpools krijgen toe te treden, is het belangrijk om op te merken dat de meeste mijnbouwpools in China zijn. Velen hebben slechts Chinese websites en steun. De mijnbouwcentralisatie in China is één op het ogenblik van de grootste kwesties van Bitcoin.

Er zijn ongeveer 20 belangrijke mijnbouwpools. Opgesplitst die door de percenten van knoeiboelmacht door een pool worden gecontroleerd, en de plaats van het bedrijf van die pool, schatten wij dat de Chinese pools ~65% van het tarief van de netwerkknoeiboel controleren:

 

China - 76%

Malta - 10%

De Verenigde Staten - 3%

De Tsjechische Republiek - 3%

Japan - 0,5%

De gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de Versiemachine

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8615815210499

WhatsApp : +008615627936002