products

Sha256 van de de Voeding de Hoge Rentabiliteit van Algoritmealaddin miner L2 30th/S 2800W Waarde van Asic

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Aladdin Miner
Certificering: CE FCC
Modelnummer: L2
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Aladdin Model: L2
Voltage: 12V Gewicht: 15KGS
Ventilators: 2 Macht: 2400W
Type: Asicmijnwerkers Geluidsniveau: 70dB
Interface: Ethernet Hashrates: 30T
Hoog licht:

Sha256 Algoritme Aladdin Miner

,

2800W Aladdin Miner

,

asic de waardemijnwerker van 30th/S


Productomschrijving

Sha256 de Voeding L2 Aladdin Miner High Profitability Mine van Algoritmealaddin L2 30th/S 2800W

 

 

Specificatie

 

Certificatie:

FCC

Fabrikant:

Aladdin, Aladdin

Merknaam:

Aladdin L2 30T

Garantie (Jaar):

24h

Algoritme:

SHA 256

De naverkoopdienst:

Reparatie

Machtsconsumptie:

2200W, 1980W

Chipsetvervaardiging:

ATI

Hashrate:

30T

Codeer:

Ja

Encryptie:

Ja

Model:

Aladdin Miner L2

Videogeheugencapaciteit:

≥ 1024MB

Knoeiboeltarief:

30Th/s

Chipsetfabrikant:

ATI

Algorythm/Muntstukken:

SHA-256/BTC BCH

Type:

Btcmijnwerker

Geluidsniveau:

75db

Productenstatus:

Gebruikte voorraad,

Grootte:

408*135*232mm

Classificatiemacht:

> 1000W

Gewicht::

8.82kg

Het Type van outputinterface:

DVI

Geheugeninterface:

met 256 bits

Plaats van Oorsprong:

China

Geheugenklok (Mhz):

50 Herz

Materiaal:

metaal

Interfacetype:

USB 2,0

Stijl:

rechthoek

Videogeheugentype:

DDR2

 

Beschrijving

Aladdin L2 dertigste is de nieuwe Bitcoin-mijnwerker van Aladdin Manufacturer Company. L2 dertigste is wat de erkenning van de fabrikantenaanwinst van Bitcoin-mijnwerkers heeft gemaakt. Van de dag van versie, wordt de mijnwerker geplaatst om een hoogst voordelige mijnbouwervaring aan te bieden. De marktgegevens wijzen erop dat de mijnwerker een winstverhouding van 36 percenten zal aanbieden. Het gebruikt algoritme sha-256 en komt met een maximumknoeiboeltarief van dertigste. Lees het Overzicht van Aladdin L2 dertigste voor meer.


Eigenschappen en Specificaties van Aladdin L2 dertigste
L2 dertigste komt in de markt proberend om een punt te bewijzen. Het kleine Bitcoin-Bedrijf van het mijnbouwmateriaal is bereid om met het belangrijke pak te concurreren. En zij doen dit door mijnwerkers een stuk van hoogst efficiënt mijnbouwmateriaal aan te bieden.
Met een machtsconsumptie van 2200W, is dit één van de rendabelste Bitcoin-mijnwerkers. U kunt meer dan 43 voordelige muntstukken met de eenheid ontginnen. Bitcoin en Bitcoin-het Contante geld zijn enkele belangrijke muntstukken tot mijn met deze eenheid.
Het ontwerp is verschillend van uw normale Bitcoin-mijnwerker. Wat de mijnwerker heeft gedaan is creeert een reusachtige mijnwerker die 10.5Kgs weegt. U zult nog worden om sommige naakte draden met het maximumvoltage dat te zien wordt verondersteld om 12V te zijn.
De Bitcoinmijnwerkers kunnen zich bij belangrijke mijnbouwpools aansluiten en hun kansen verhogen om meer muntstukken te ontginnen. U kunt de mijnwerker kopen van belangrijke opslag en van de fabrikant leiden.


Algoritme van de Mijnwerker van L2 dertigste
Met Aladdin L2 die een Bitcoin-mijnwerker is, is het gevonden algoritme sha-256. Het is één van de veiligste algoritmen aangezien het geen bekende kwetsbaarheid heeft. Het algoritme is gekend voor het beschermen van gebruikers tegen de 51 percentenaanval.
Het is ook het beste in termen van de snelheid van mijnbouwmuntstukken. Het algoritme lost mijnbouwblokken op sneller, wat is waarom de deskundigen het adviseren. Met dit algoritme, bent u verbindend om meer muntstukken te ontginnen.
 

Efficiency van de Mijnwerker van L2 Aladdin dertigste
Voor zover de efficiency gaat, geeft de fabrikant slechts de algemene efficiency. Er is geen nauwkeurige efficiency van deze mijnwerker zoals men zou denken. De efficiency is 30T/2200W, die voor een voordelige mijnbouwervaring genoeg goed is.
De mijnwerkers zouden moeten herinneren dat de Bitcoin-eenheid met de laagste machtsconsumptie komt. 2200W is genoeg om gebruikers een voordelige mijnbouwervaring te geven. Het zou best zijn als u van mening was ook dat deze macht gebruikers ook een hoog knoeiboeltarief geeft.


Knoeiboeltarief van Aladdin L2 dertigste
dertigste is het knoeiboeltarief dat met deze mijnwerker komt, wat indrukwekkend is. Van mening zijnd dat de machtsconsumptie bijna onder 2000W is, zijn de machtskosten handelbaar. En dit is wat elke Bitcoin-mijnwerker wil, een krachtige mijnwerker die elektriciteitskosten neerhaalt.
Het hoge knoeiboeltarief geeft mijnwerkers ook de bescherming die zij van de 51 percentenaanval hebben vereist. Een hoog knoeiboeltarief betekent de mijnwerker in mijnbouwmuntstukken snel is.


Vochtigheid en Temperatuurdetails
Voor de mijnwerker aan langere mijn, moet het in de vastgestelde omstandigheden van de fabrikant werken. De minimumvochtigheid die het beste geschikt voor deze eenheid is is 5 percenten. 90 percent is de maximum vastgestelde vochtigheid met deze eenheid in werking te stellen.


De temperatuur is essentieel aangezien het helpt vermijden oververhittend. De minimumkamertemperatuur zou 5 graden van Celsius, met 95 graden van Celsius moeten zijn dat het maximum is. Vermijden oververhittend, wordt de eenheid geleverd met twee ventilators met het koelen te helpen.


De Rentabiliteit van Aladdin L2 dertigste
Aangezien de meeste mijnwerkers de machtskosten willen kennen, is de dagelijkse elektriciteitsuitgave $6. Het komt met een winstverhouding van 36 percenten en een jaarlijks terugkeerpercentage van 127 percenten. Er is een terugbetalingsperiode van 285 dagen die het vertrouwen toont de fabrikant met de eenheid heeft. De winst per jaar, volgens de marktgegevens van vandaag, is $843.


Garantie van L2 dertigste Aladdin Miner
Het komt met een garantie van 180 dagen die uit de datum van het verschepen beginnen.

De gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de VersiemachineDe gloednieuwe Mijnwerker van Aladdin L2 30T Aladin dertigste Bitcoin van de Versiemachine

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8615815210499

WhatsApp : +008615627936002