products

Crypto van Ethernetbitmain Antminer Z15 420k ZEC Muntstukmijnwerker 1510W

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Bitmain
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Antminer Z15
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Bitmain Model: Antminer Z15
Versie: Juni 2020 Grootte: 133 x 245 x 290mm
Gewicht: 9000g Geluidsniveau: 72db
Ventilator: 2 Macht: 1510W
Voltage: 12V Interface: Ethernet
Temperatuur: 5 - 45 °C Vochtigheid: 5 - 95%
Hoog licht:

ZEC-Crypto Muntstukmijnwerker

,

Crypto Muntstukmijnwerker 1510W

,

Bitmain Antminer Z15 420k


Productomschrijving

De gloednieuwe Mijnwerker In Stock Or Preorder van Bitmain Antminer Z15 420k ZEC

 

Op 7 Mei 2020 bevrijdde Bitmain zijn nieuwe Mijnwerker van Equihash ASIC, Antminer Z15. Binnenkort daarna, ver*kopte de mijnwerker op hun website uit.

Nieuwe Antminer zou moeten zijn voorganger, Z11, in het hakkenmacht verdrievoudigen terwijl het zijn meer efficiënte energie. U zult over 420KSol/s terwijl het verbruiken van 1510 Watts krijgen. Welke in 3x de prestaties en nauwelijks any more machtsconsumptie resulteert. De tarifering voor de eerste partij was ~2.100 USD en het verschepen zal rond eind van Juni 2020 gebeuren.

 

Beschrijving

Antminer Z15 is het nieuwste ASIC-model door Bitmain voor Equihash-mijnbouw. Alle die crypto muntstukken op het Equihash-algoritme worden gebaseerd worden gesteund met inbegrip van Zcash. Het raakt een hashrate van 420k Sol/s met een machtsconsumptie van 1510w voor Equihash-mijnbouw. Dat is ongeveer drie keer hashrate van oudere Antminer Z11 ASIC en met enkel een gebruik van de beetje hogere macht.

 

Specificaties

 

Merknaam:

Bitmain

Geheugeninterface:

met 256 bits

Algoritme:

EquiHash/Zcash

Interfacetype:

USB 2,0

Machtsconsumptie:

1510W

Videogeheugentype:

DDR2

Hashrate:

420ksol/s

Fabrikant:

Bitmain

Encryptie:

Ja

Garantie (Jaar):

180DAYS

Videogeheugencapaciteit:

256mb

De naverkoopdienst:

Call centre en online Technische ondersteuning

Chipsetfabrikant:

ATI

Model:

Antminer Z15 420ksol/s

Type:

ASIC

Het hakkenalgoritme:

EquiHash/Zcash

Productenstatus:

Voorraad

Knoeiboeltarief:

420ksol/s

Classificatiemacht:

> 1000W

Voltage:

12 V (10 * 6pin)

Het Type van outputinterface:

DVI

Macht:

1510W

Plaats van Oorsprong:

China

Geluidsniveau:

OB 76

Materiaal:

metaal

Gewicht:

5.5kg

Stijl:

rechthoek

Grootte:

242*134*302mm

 

Wat is Crypto Mijnbouw?

Eenvoudig verklaard, crypto betekent de mijnbouw oplossend complexe wiskundige formules om crypto fondsen, door middel van hardware of software te creëren.

Met mijnbouw, is alles gedocumenteerd op blockchain. Alles wordt verzameld in een ‚blok‘, dat dan een ketting van blokken overeenkomstig elkaar vormt. U moet herinneren dat de toevoegingen slechts achter het blok kunnen worden gemaakt. De afgelopen transacties zullen altijd een deel van Blockchain blijven en kunnen niet worden veranderd.

Overigens, niet alleen worden de transacties opgeslagen, maar ook verwijzing naar het vorige blok (de knoeiboel): moeilijk om wiskundig raadsel te barsten.

De controle over de transacties wordt gewoonlijk bereikt met wat een het bewijs-van-Werk protocol wordt genoemd (PoW), een het hakkenalgoritme. Of het ingewikkelde raadsel dat door de mijnwerkers moet worden opgelost. Dank aan PoW, is er overeenstemming over alle transacties in de verslagen (Grootboek). De rekencapaciteit die de computer voor het oplossen van het wiskundige raadsel en het bijwerken van en het controleren van de verslagen heeft verstrekt is een bewijs van het werk. PoW. Dank aan dit protocol, u vereist, bijvoorbeeld, een geen accountant of auditor.

Met mijnbouw, draagt u zo tot de veiligheid van cryptocurrency bij. Namelijk nochtans, niet het enige voordeel van crypto mijnbouw. Zoals vroeger vermeld in dit artikel, kunt u een beloning voor het gebruik van de rekencapaciteit van uw mijnwerker ook ontvangen. De grootste aanwinsten, echter, kunnen in het ontdekken van een nieuw blok in Blockchain liggen. Bitcoin is zeer concurrerend geworden, en daarom is heel wat rekencapaciteit nodig om een klein beetje te verdienen. Dit kost uw mijnwerker daarom heel wat macht. Met andere, kleinere of nieuwere crypto muntstukken (ALTcoins), kan het gemakkelijker zijn. De waarde van deze munt kan nog stijgen, zo betekent het dat op de lange termijn, u een aardige terugkeer kunt nog bereiken.

 
Onze Diensten

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen
2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen
3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen
4. Ontvankelijk Antwoord
5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied
6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 

 

Bedrijfsinformatie

De Boyutechnologie is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen. Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.

U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.
De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.
Gewaarborgde naverkoop de Diensten.
Crypto van Ethernetbitmain Antminer Z15 420k ZEC Muntstukmijnwerker 1510W 0Crypto van Ethernetbitmain Antminer Z15 420k ZEC Muntstukmijnwerker 1510W 1

Verpakking & het Verschepen

Crypto van Ethernetbitmain Antminer Z15 420k ZEC Muntstukmijnwerker 1510W 2

Verpakkingsdetails: De originele kartonverpakking en waven zak.
Verschillende manieren om volgens de behoeften van klanten te verschepen.
Levertijd: 1~3 dagen voor kleine orde, voor grote quantiy en massaorde, gelieve te contacteren.
 

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?
A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.
 
2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?
A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.
 
3. Is de mijnbouw nog voordelig?
A: Hard te zeggen om.
 
4. Wat modelleert is het beste?
A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

Maximum voorwaarde: 40°C, maximum J/KSol, maximum hashrateVerwijst PSU-de efficiency van de machtsomzetting van 93%(1-4) Voorzichtigheid: Het verkeerde inputvoltage kan beschadigde mijnwerker waarschijnlijk veroorzaken(1-5) Typevoorwaarde: min verwijzingsmacht, typisch gelijkstroom-inputvoltageMaximum voorwaarde: maximum verwijzingsmacht, min gelijkstroom-inputvoltage(1-6)Min voorwaarde: 40°C, maximum J/KSol, maximum hashrate,

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8615815210499

WhatsApp : +008615627936002