products

DOGE Bitmain Antminer Apw3++

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Antminer
Certificering: CE FCC
Modelnummer: L3+
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Merknaam: ANTMINER Encryptie: ja
Classificatiemacht:: 701W - 800W Algoritme: Scrypt
Hashrate: 504mh/s Dimmension: 298.0*129.6*187.5mm
Videogeheugencapaciteit: DDR3 Productenstatus: Gebruikt
Het Type van outputinterface: DVI Mijnbouwmuntstukken: Litcoins/Doge
Macht: 800W Knoeiboelraad: 3
Hoog licht:

DOGE Bitmain Antminer Apw3++

,

LTC Bitmain Antminer Apw3++

,

800W Bitmain Antminer Apw3++


Productomschrijving

DOGEmijnwerker Used Antminer L3+ 504M +/-10% met OEM PSU OF van APW3++ LTC Mijnwerker

 

Beschrijving

Antminer L3+ is een toevoeging aan de Toepassings Specifiek van Antminer van Bitmain vlaggeschipmerk Van geïntegreerde schakelingen. Bitmain produceert het, een reus in de mijnbouw. Gelanceerd in 2013, is het Antminer-merk één van de belangrijke merken in technische beschrijvingen en voortreffelijkheid in veroorzaakte mijnwerkerskwaliteit geweest. Antminer heeft over 75% aandeel wereldwijd in de mijnbouw.
wegens de populariteit van Litecoin, was er een vraag naar mijnbouwhardware die de muntstukken kan ontginnen. Bitmain veroorzaakte en begon de reeks van Antminer L3 van eind 2016 te verschepen. De L3-reeks bestaat uit L3+ (504Mh), L3++ (580Mh), L3++ (596) en L3+ (600Mh). Alle L3-modellen komen met een indrukwekkende spaander van BM1485 Litecoin ASIC.
BM1485 is de eerste Litecoin-Toepassings Specifieke (ASIC) nuttige spaander Van geïntegreerde schakelingen voor mijnbouw Litecoin. Elke Litecoin-mijnwerker heeft 288 van dergelijke spaanders in zijn kader. De Litecoinmijnwerkers zijn ook genoemd geworden Scrypt-mijnwerkers.
De L3-mijnwerkers kunnen om het even welk muntstuk op het Scrypt-algoritme ontginnen.

 
Specificatie

FabrikantBitmain
ModelAntminer L3+ (504Mh+/10%)
VersieJuni 2017
Grootte188 x 130 x 352mm
Gewicht4400g
Spaanplaten4
SpaandernaamBM1485
Spaandertelling288
Geluidsniveau70db
Ventilator2
Macht800W
Draden9 * 6pins
Voltage11.6 ~ 13.0V
InterfaceEthernet
Temperatuur0 - 40 °C
Vochtigheid5 - 95%

 

Mijnbouwproces
1. De mijnbouw is een proces om de bitcoingeldvoorraad te verhogen. De mijnbouw beschermt de veiligheid van het bitcoinsysteem, verhindert ook frauduleuze transacties, en vermijdt „dubbele betaling“, wat betekent doorbrengend dezelfde bitcoin veelvoudige tijden. De mijnwerkers bieden algoritmen voor bitcoinnetwerken in ruil voor aan de kans om bitcoin beloningen te krijgen. De mijnwerkers verifiëren elke nieuwe transactie en registreren het in het grootboek. Om de 10 minuten, zal een nieuw blok „ontgonnen worden“, en elk blok bevat alle transacties van de generatie van het vorige blok aan het heden, die aan blockchain op zijn beurt worden toegevoegd. Wij roepen de transacties inbegrepen die in het blok en aan de blockchain „bevestigde“ transacties worden toegevoegd. Nadat de transactie „wordt bevestigd“, kan de nieuwe eigenaar bitcoin besteden die hij in de transactie heeft gekregen.
2. De mijnwerkers krijgen twee soorten beloningen tijdens Mijnbouw: de nieuwe muntbeloning voor het creëren van een nieuw blok, en de transactieprijs voor de transactie in het blok. om deze beloningen te krijgen, concurreren de mijnwerkers om een wiskundig die probleem te voltooien op gecodeerd hash-algoritme wordt gebaseerd, d.w.z., bitcoin mijnbouwmachine te gebruiken om het hash-algoritme te berekenen. Dit vereist sterke rekencapaciteit, hoeveel het berekeningsproces is, en of de berekeningsresultaten goed of slecht zijn. Als bewijs van de berekeningswerkbelasting van mijnwerkers, wordt het genoemd „werkbelastingsbewijs“. Het de concurrentiemechanisme van het algoritme en het mechanisme dat de winnaar het recht heeft transacties op blockchain te registreren verzekeren de veiligheid van bitcoin.
3. De mijnwerkers ontvangen ook transactieprijzen. Elke transactie kan een transactieprijs bevatten, die het verschil tussen de input en de output van elke transactie is. Een mijnwerker die een nieuw blok tijdens mijnbouw „graaft met succes“ kan al transactie „uiteinden“ krijgen in het blok. Met de daling van mijnbouwbeloning en de verhoging van het aantal transacties in elk blok, zal het aandeel van transactieprijs in het inkomen van mijnwerkers geleidelijk aan stijgen. Na 2140, zullen de inkomens van alle mijnwerkers uit transactieprijzen worden samengesteld.
4. De mijnbouw is een proces om regeling te decentraliseren, en elke regeling verifieert en regelt de verwerkte transactie. De mijnbouw beschermt de veiligheid van bitcoinsysteem, en bereikt de consensus van het gehele bitcoinnetwerk zonder een centrale organisatie. De uitvinding van mijnbouw maakt bitcoin zeer speciaal. Dit gedecentraliseerde veiligheidsmechanisme is de basis van punt om elektronisch geld te richten. De beloning en transactieprijs voor het gieten van nieuwe muntstukken is een soort aansporingsmechanisme, dat het gedrag en de netwerkbeveiliging van mijnwerkers kan regelen, en tegelijkertijd de muntuitgifte van bitcoin voltooien.
 

De meeste Efficiënte Bitcoin-Mijnwerkers
De goede Bitcoin-mijnbouwhardware moet een hoog knoeiboeltarief hebben. Maar de efficiency is enkel belangrijk.
Een efficiënte Bitcoin-mijnwerker bedoelt dat u minder in elektriciteitskosten per knoeiboel betaalt.
Om uw efficiency te verbeteren, zijn er ook bedrijven die u tot hardware zullen laten opdracht geven aan hun pakhuis en de mijnwerkers voor u in werking stellen.
U kon mijn ook betrekken bitcoins, hoewel deze overeenkomsten gewoonlijk zwendels zijn. Beide opties zijn ook een minder pret dan in werking stellend uw hardware!
 

Onze Diensten

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen
2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen
3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen
4. Ontvankelijk Antwoord
5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied
6. Beschikbare Dropshippings de dienst

DOGE Bitmain Antminer Apw3++ 0DOGE Bitmain Antminer Apw3++ 1DOGE Bitmain Antminer Apw3++ 2

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?
A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.
 
2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?
A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.
 
3. Is de mijnbouw nog voordelig?
A: Hard te zeggen om.
 
4. Wat modelleert is het beste?
A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.
 
Meer te bespreken Vragen.

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002