products

De Pro23th/s 2200W Nicehash Asic Mijnwerker With Power Supply van de liefdekern A1

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Aisin
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Liefdekern A1 pro
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Merknaam: Aisin Model: A1 pro
Ook Gekend als: Aixin A1 Pro/Liefdekern A1 Pro Grootte: 255 x 215 x 445mm
Geluidsniveau: 72db Versie: Mei 2021
Ventilator: 2 Macht: 2200W
Voltage: 12V Interface: Ethernet
Vochtigheid: 5 - 95% Temperatuur: 5 - 45 °C
Hoog licht:

Liefdekern A1 pro

,

de Mijnwerker van 2200W Nicehash Asic

,

de Mijnwerker van 23Th/S Nicehash Asic


Productomschrijving

Liefdekern A1 pro23th/s 2200W met de orde van de Voeding direct plaats

 

 

Beschrijving

Aisen A1 is een nieuwe Bitcoin-mijnwerker die algoritme sha-256 gebruikt. U kunt een maximumknoeiboeltarief van 22 TH/s aan 25TH/s met deze mijnwerker krijgen. De fabrikant is niet bekend, en dit is hun eerste mijnbouwproduct. Van de blik van dingen, deed Aisen een goed werk met hun eerste mijnbouweenheid. Van wat wij kunnen zien, doet de mijnwerker goed in de markt. Krijg om meer over dit in ons speciaal Overzicht van Aisen te leren A1.


Ongeveer het Overzicht en de Bril van Aisen A1
Er zijn niet veel om over wanneer te spreken het over de fabrikant komt. Het mijnbouwmateriaal zelf kijkt verschillend van andere Bitcoin-mijnwerkers. Met een maximummachtsconsumptie van 2100W, is dit één krachtige Bitcoin-mijnwerker.


De mijnwerker werd bevrijd in April 2019 en is volledig gesteund ASIC. Dit betekent u de voortgang kunt bewaken terwijl weg. De mijnwerkers kunnen een totaal van 43 muntstukken met dit mijnbouwmateriaal krijgen.
DigiByte en Zpool zijn de belangrijke hoogste muntstukken tot mijn met deze eenheid. Het is een beetje klein voor een Bitcoin-mijnwerker, dat indrukwekkend is. De mijnwerker is een goed geschikt voor mijnbouwactiviteiten op grote schaal. Newbies kan ook beginnen Bitcoin te ontginnen gebruikend de mijnwerker van Aisen A1.


De mijnwerkersblikken sluiten aan zich ook bij een mijnbouwpool om hun kansen te verhogen om meer muntstukken te ontginnen. Het leiden en de achtenswaardige mijnbouwpools omvatten AntPool, Minergate, NiceHash, Poolin, ViaBTC, en meer.


Krijg om deze mijnwerker van belangrijke opslag zoals mijnbouwgroothandel te kopen.


Algorythm van A1 Aisen
De belangrijkste reden waarom de deskundigen het gebruiken van deze hakkenfunctie over anderen verkiezen is het veiligheidsaspect. Sha-256 hebben geen bekende kwetsbaarheid die het maken één van het beste. De mijnwerkers kunnen rusten verzekerd dat hun mijnbouw van de 51 percentenaanval veilig is.
Wat dit mijnwerkerswerk efficiënt maakt zijn de 288 beschikbare spaanders. De grootte van de spaander is 10nm en gebruikt de ASIC-spaander. Dit zijn de eigenschappen die tot AI Aisen zulk een efficiënte Bitcoin-mijnwerker maken.


Efficiency van de Mijnwerker van Aisen Bitcoin
24T/2100W is de efficiency die met deze mijnwerker komt. Bitcoin heeft een hoog rendementtarief dan een ander ontginbaar muntstuk. De fabrikanten proberen om elkaar door het hebben van hoog rendement te slaan. De efficiency is een resultaat van de macht de mijnwerker aan de lijst brengt.
Hoge machtsconsumptie en efficiency de niveaus zullen ook hoog zijn, ertoe aanzettend de mijnwerker om meer muntstukken te ontginnen. De fabrikant heeft mijnwerkers trots door om elektriciteitskosten te proberen neer te halen en rentabiliteit op te heffen gemaakt.


Knoeiboeltarief van de Mijnwerker van Aisen A1
24TH/s is het knoeiboeltarief dat Aisen A1 aan de lijst brengt. Het knoeiboeltarief is genoeg om mijnwerkers een voordelige mijnbouwervaring te geven. Een hoog knoeiboeltarief betekent dat u een efficiënte mijnwerker krijgt. Dit betekent u niet zich over de 51 percentenaanval zult moeten ongerust maken.
Het hoge knoeiboeltarief beschermt gebruikers en geeft meer macht aan het mijnbouwmateriaal. U kunt munt nieuwe muntstukken sneller met een hoog knoeiboeltarief. De mijnwerker zal ook hoge verwerkingscapaciteit hebben om blokraadsels voor het netwerk op te lossen.


Lawaai en Correcte emissies
Een andere interessante eigenschap van de Aisen-mijnwerker is de correcte emissieniveaus. De mijnwerker zendt 70 decibel van geluid uit, die tot het maken een perfecte mijnwerker voor huisgebruik. U kunt ook de activiteit van de opstellingsmijnbouw in een bureauopstelling.
Er is geen behoefte om zich over lawaaiklachten ongerust te maken aangezien de mijnwerker een laag volume heeft. Vier ventilators helpen de mijnwerker met het koelen, die een reusachtig voordeel is. Het helpt de mijnwerker houden werkend voor langer en vermijdt oververhittend.


De Rentabiliteit van de Mijn van Aisen A1
De mijnwerker komt met een winstverhouding van 19 percenten en een jaarlijks terugkeerpercentage van 197 percenten. De machtskosten per dag zijn rond $6, met winst per maand geschat op $35. De fabrikant biedt een terugbetalingsperiode van 184 dagen aan. Het gaat het vertrouwen tonen de fabrikant met dit mijnbouwmateriaal heeft.

Specificaties

Certificatie:

Ce

Productenstatus:

Voorraad

Merknaam:

Liefdekern

Classificatiemacht:

> 1000W

Algoritme:

SHA256

Het Type van outputinterface:

DVI

Machtsconsumptie:

2400W

Plaats van Oorsprong:

Shenzhen, China

Hashrate:

23T

Materiaal:

metaal

Encryptie:

Ja

Stijl:

Kaart

Videogeheugencapaciteit:

≥ 1024MB

Videogeheugentype:

DDR3

Chipsetfabrikant:

Asic

Fabrikant:

ANTMINER

Type:

Gloednieuw

Garantie (Jaar):

180days

Productnaam:

A1 pro23t

De naverkoopdienst:

Onsite Opleiding en Inspectie

 

 

 

 

 

De Pro23th/s 2200W Nicehash Asic Mijnwerker With Power Supply van de liefdekern A1 0De Pro23th/s 2200W Nicehash Asic Mijnwerker With Power Supply van de liefdekern A1 1De Pro23th/s 2200W Nicehash Asic Mijnwerker With Power Supply van de liefdekern A1 2De Pro23th/s 2200W Nicehash Asic Mijnwerker With Power Supply van de liefdekern A1 3

 

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen

2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen

3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen

4. Ontvankelijk Antwoord

5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied

6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 

Bedrijfsinformatie

De Boyutechnologie is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen de diensten.

Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.

U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.

De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.

Gewaarborgde naverkoop de Diensten.

 

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002