products

SHA256 a1-van de de Machineliefde van de Mijnwerkersbtc Mijnbouw de Kerna1 Pro 23ste ASIC Bitcoin Mijnwerker

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Aisin
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Liefdekern A1 pro
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Merknaam: Aisin Grootte: 255 x 215 x 445mm
Model: A1 pro Ook Gekend als: Aixin A1 Pro/Liefdekern A1 Pro
Geluidsniveau: 72db Versie: Mei 2021
Ventilator: 2 Macht: 2200W
Voltage: 12V Vochtigheid: 5 - 95%
Temperatuur: 5 - 45 °C Interface: Ethernet
Hoog licht:

A1 de Machine van de Mijnwerkersbtc Mijnbouw

,

de 23ste Mijnwerker van ASIC Bitcoin

,

SHA256 de Mijnwerker van ASIC Bitcoin


Productomschrijving

A1 van de de Mijnbouwmachine van MijnwerkersNew BTC de Pro 23ste SHA256 ASIC Bitcoin Mijnwerker van de de Liefdekern A1

 

Beschrijving

Modela1 Pro van Aisen die algoritme sha-256 met maximum hashrate van 23Th/s ontginnen een machtsconsumptie van 2200W.

 

Specificaties

Fabrikant

Aisen

Model

A1 Pro

Ook gekend als

Aixin A1 Pro/Liefdekern A1 Pro

Versie

Mei 2021

Grootte

255 x 215 x 445mm

Geluidsniveau

72db

Ventilator

2

Macht

2200W

Voltage

12V

Interface

Ethernet

Temperatuur

5 - 45 °C

Vochtigheid

5 - 95%

 

Algorythm van A1 Aisen
De belangrijkste reden waarom de deskundigen het gebruiken van deze hakkenfunctie over anderen verkiezen is het veiligheidsaspect. Sha-256 hebben geen bekende kwetsbaarheid die het maken één van het beste. De mijnwerkers kunnen rusten verzekerd dat hun mijnbouw van de 51 percentenaanval veilig is.
Wat dit mijnwerkerswerk efficiënt maakt zijn de 288 beschikbare spaanders. De grootte van de spaander is 10nm en gebruikt de ASIC-spaander. Dit zijn de eigenschappen die tot AI Aisen zulk een efficiënte Bitcoin-mijnwerker maken.


Efficiency van de Mijnwerker van Aisen Bitcoin
24T/2100W is de efficiency die met deze mijnwerker komt. Bitcoin heeft een hoog rendementtarief dan een ander ontginbaar muntstuk. De fabrikanten proberen om elkaar door het hebben van hoog rendement te slaan. De efficiency is een resultaat van de macht de mijnwerker aan de lijst brengt.
Hoge machtsconsumptie en efficiency de niveaus zullen ook hoog zijn, ertoe aanzettend de mijnwerker om meer muntstukken te ontginnen. De fabrikant heeft mijnwerkers trots door om elektriciteitskosten te proberen neer te halen en rentabiliteit op te heffen gemaakt.


Knoeiboeltarief van de Mijnwerker van Aisen A1
24TH/s is het knoeiboeltarief dat Aisen A1 aan de lijst brengt. Het knoeiboeltarief is genoeg om mijnwerkers een voordelige mijnbouwervaring te geven. Een hoog knoeiboeltarief betekent dat u een efficiënte mijnwerker krijgt. Dit betekent u niet zich over de 51 percentenaanval zult moeten ongerust maken.
Het hoge knoeiboeltarief beschermt gebruikers en geeft meer macht aan het mijnbouwmateriaal. U kunt munt nieuwe muntstukken sneller met een hoog knoeiboeltarief. De mijnwerker zal ook hoge verwerkingscapaciteit hebben om blokraadsels voor het netwerk op te lossen.


Lawaai en Correcte emissies
Een andere interessante eigenschap van de Aisen-mijnwerker is de correcte emissieniveaus. De mijnwerker zendt 70 decibel van geluid uit, die tot het maken een perfecte mijnwerker voor huisgebruik. U kunt ook de activiteit van de opstellingsmijnbouw in een bureauopstelling.
Er is geen behoefte om zich over lawaaiklachten ongerust te maken aangezien de mijnwerker een laag volume heeft. Vier ventilators helpen de mijnwerker met het koelen, die een reusachtig voordeel is. Het helpt de mijnwerker houden werkend voor langer en vermijdt oververhittend.

 

 

 

 

SHA256 a1-van de de Machineliefde van de Mijnwerkersbtc Mijnbouw de Kerna1 Pro 23ste ASIC Bitcoin Mijnwerker 0SHA256 a1-van de de Machineliefde van de Mijnwerkersbtc Mijnbouw de Kerna1 Pro 23ste ASIC Bitcoin Mijnwerker 1SHA256 a1-van de de Machineliefde van de Mijnwerkersbtc Mijnbouw de Kerna1 Pro 23ste ASIC Bitcoin Mijnwerker 2SHA256 a1-van de de Machineliefde van de Mijnwerkersbtc Mijnbouw de Kerna1 Pro 23ste ASIC Bitcoin Mijnwerker 3

 

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen

2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen

3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen

4. Ontvankelijk Antwoord

5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied

6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 

Bedrijfsinformatie

De Boyutechnologie is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen de diensten.

Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.

U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.

De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.

Gewaarborgde naverkoop de Diensten.

 

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

 

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

 

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

 

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002