products

Ethernet Stille Bitcoin Bitmain Antminer T19 S19 S19 Pro110th/s

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Antminer
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Antminer S19 PRO
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Bitmain Model: Antminer S19 Pro (110Th)
Versie: Mei 2020 Grootte: 195 x 290 x 370mm
Gewicht: 13200g Geluidsniveau: 75db
Ventilator: 4 Macht: 3250W
Voltage: 12V Interface: Ethernet
Hoog licht:

Ethernet Bitmain Antminer T19

,

110Th/s Bitmain Antminer T19

,

S19 Stille Bitcoin-Mijnwerker


Productomschrijving

Antminer S19 /S19 PRO VOOR het VERDIENEN Mijnbouwmachine MET EEN HOOG INKOMEN

 

Beschrijving

ModelAntminer S19 Pro (110Th) van Bitmain die algoritme sha-256 met maximum hashrate van 110Th/s ontginnen een machtsconsumptie van 3250W.

 

Het knoeiboeltarief van het apparaat is 110 Th/S. Geen andere fabrikant kan een apparaat met het knoeiboeltarief hoog dat aanbieden. De machtsconsumptie van pro de 110th van Bitmain Antminer S19 is 3250 W/h. Het betekent dat de fabrikant erin slaagde om de machtsconsumptie te verminderen terwijl het bereiken van het efficiencypunt van 29.5J/Th. Deze die aantallen werden dankzij de implementatie van new-generation microchips bereikt door Bitmain worden ontwikkeld. Alvorens de apparatenversie, er informatie was dat de spaander door Samsung worden vervaardigd. Nochtans, is deze informatie niet bevestigd en nu bewezen verkeerd om te zijn.

 

 

Specificaties

 

Merknaam:

Bitmain

Interfacetype:

USB 2,0

Algoritme:

SHA 256

Videogeheugentype:

DDR2

Machtsconsumptie:

3250W

Fabrikant:

Bitmain

Hashrate:

110Th/s

Garantie (Jaar):

180 dagen

Encryptie:

Ja

De naverkoopdienst:

Call centre en online Technische ondersteuning

Videogeheugencapaciteit:

256mb

Model:

Antminer S19j pro

Chipsetfabrikant:

ATI

Het hakkenalgoritme:

SHA256

Classificatiemacht:

> 1000W

Knoeiboeltarief:

110Th/s

Het Type van outputinterface:

DVI

Macht:

3250W

Plaats van Oorsprong:

China

Gewicht:

15.3kg

Materiaal:

metaal

Grootte:

570*316*430

Stijl:

rechthoek

Geheugeninterface:

met 256 bits

 

Wij vergeleken en testten de prestatie-indicators van twee recentste en energy-efficient producten van de bitcoinmijnbouw (bitmicro whatsminer m30s + en bitcontinental mierenmijnwerker S19 Pro). Duidelijk, zijn de duurdere 7Nm-beetjeproducten in vasteland China krachtiger, maar de output van mijnwerker is zeer gelijkaardig. Onze gegevens in enkel drie dagen tonen aan dat de prestaties van bitcontinental mijnwerker lichtjes hoger zijn dan dat van whatsminer, maar whatsminer schijnt om betere stabiliteit te hebben. Globaal, zijn beide machines indrukwekkend, en wij voorspellen dat de twee bedrijven even in de komende jaren zullen concurreren.

 

NOTA:

1. Om de verspreiding van virus in de ingebouwde programmatuur te verhinderen, die schade aan de reeks van Antminer kan veroorzaken S19, is de plaatsende functie van „Secure Boot“ ingeschakeld en de „Basisinstantie“ functie is onbruikbaar gemaakt.

2. Als de gebruiker er niet in slaagt om het product overeenkomstig de bepaalde instructies te gebruiken, zullen de specificaties, en verstrekte de voorwaarden, of de functie veranderen die zonder de voorafgaande toestemming van Bitmain, Bitmain plaatsen niet aansprakelijk voor enige schade zijn die zich daarvan voordoen. (1-1) Voorzichtigheid: Het verkeerde inputvoltage kan mijnwerker beschadigde (1-2) Maximum voorwaarde waarschijnlijk veroorzaken: temperatuur 40°C, hoogte 0m (1-3) Twee AC inputdraden, 10A per draad

 

Antminers19 PRO 110th

Bitmain heeft gebracht om nieuwe geavanceerde ASIC-PRO 110th van mijnwerkersAntminer op de markt te brengen S19. Het is een high-tech apparaat dat één van krachtigste ASICs van de nieuwe generatie wordt overwogen. De fabrikant beweert dat het voordelige muntmijnbouw zelfs daarna het halveren verstrekt. Dit punt bewijst Bitmains-leiding bij de mijnbouwmarkt, en bevestigt ook de relevantie van ASICs in 2020. Wij adviseren u om dit apparaat van te kopen als u onder leiders van de mijnbouwmarkt wilt zijn. Antminer S19 PRO in vergelijking met de vorige modellen van Antminer geeft een veel hoger knoeiboeltarief en efficiëntere.

 

Berekeningsmacht
Men rapporteert dat de rekencapaciteit van bitcontinent S19 Pro 110 Th/s is, terwijl dat van whatsminer m30s + 100ste/s. is. Voor één enkele machine, dit een ongelooflijke hoeveelheid het hakkenpogingen, met meer dan pogingen 100 triljoen per seconde is om een knoeiboel van het bitcoinblok te vinden. Zoals aangetoond in Figuur 1 hieronder, bereikten de berekeningskrachten van de twee mijnbouwmachines hun respectieve doelniveaus tijdens deze periode.
Na bevordering whatsminer m30s + aan de recentste ingebouwde programmatuur, is zijn rekencapaciteit 103,8 Th/s, dat 3,8% hoger dan het propagandaniveau is. Nochtans, bitmainland bereikt S19 Pro 110,7 Th/s, dat 0,6% hoger dan het propagandaniveau is. Het kan ook van het cijfer worden gezien dat whatsminer stabielere rekencapaciteit heeft, en de afwijking tijdens de periode is duidelijk kleiner dan dat van bitcontinental producten. Wij denken dat deze stabiliteit een belangrijke factor ten gunste van beetjemicro is.
De verschillende testomgevingen leiden ook tot verschillende rekencapaciteit. In dit geval, is de temperatuur vrij hoog, wat de resultaten kan beïnvloed hebben.

Verpakking & het Verschepen

Ethernet Stille Bitcoin Bitmain Antminer T19 S19 S19 Pro110th/s 0

Verpakkingsdetails: De originele kartonverpakking en waven zak.
Verschillende manieren om volgens de behoeften van klanten te verschepen.
Levertijd: 1~3 dagen voor kleine orde, voor grote quantiy en massaorde, gelieve te contacteren.
 

FAQ

 
1. Hoe kan ik op u vertrouwen?
A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.
 
2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?
A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.
 
3. Is de mijnbouw nog voordelig?
A: Hard te zeggen om.
 
4. Wat modelleert is het beste?
A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8615815210499

WhatsApp : +008615627936002