products

de Mijnbouwapparaat Geteste OEM PSU van 1000W T9+ Bitcoin Mijnwerker

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Antminer
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Antminer T9+
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Merknaam: Bitmain Machtsconsumptie: 1350W
Encryptie: ja Algoritme: SHA 256
Classificatiemacht: > 1000W Hashrate: 10.5T+/10%
Chipsetfabrikant:: ATI Videogeheugencapaciteit: 256MB
Productenstatus: Gebruikt Het Type van outputinterface: DVI
Hoog licht:

OEM Bitcoin Mijnbouwapparaat

,

de Mijnbouwapparaat van 1000W Bitcoin

,

de Mijnwerker van 1000W PSU Bitcoin


Productomschrijving

Bitcoinmijnbouw Apparaat Geteste T9+ met OEM PSU gebruikte Bitcoin Mijnwerker

 

Beschrijving

ModelAntminer T9+ (10.5Th) is een andere Bitcoin-mijnwerker van Bitmain-mijnbouwbedrijf. Het gebruikt algoritme sha-256 met maximum hashrate van 11.5Th/s voor een machtsconsumptie van 1450W.

 

Bitmain Antminer T9+ (10.5Th)

Er zijn veel over dit platform te zeggen aangezien het gebruikers een gedenkwaardige mijnbouwervaring aanbiedt. Het komt met een knoeiboeltarief van 10,5 TH/s en machtsconsumptie van 1450W. Er zijn drie spaanplaten, en de mijnwerker gebruikt de BM1387-spaander, de waarvan grootte 16nm is. U krijgt een 171 spaandertelling, en de eenheid gebruikt de Ethernet-interface.
De fabrikant richtte newbies en grote schaalmijnwerkers voor deze taak. Dank aan de gematigde machtsconsumptie, u kan deze mijnwerker thuis gemakkelijk gebruiken. De opstelling is gemakkelijk, en de mijnwerkers kunnen een totaal van 42 muntstukken met deze eenheid ontginnen.
Enkele voordelige muntstukken omvatten Bitcoin, Onverbrekelijke BitcoinCash, eMark, onder andere. U kunt zich deze mijnwerker gebruiken en bij een groot mijnbouwpool aansluiten om uw kansen op succes te verhogen. Enkele mijnbouwpools omvatten AntPool, NiceHash, SlushPool, ViaBTC, en meer. Ga en koop deze eenheid van de fabrikant of de geselecteerde opslag.

 

Producteigenschap

1. Antminer T9+

2. Merknaam: Bitmain

3. Algoritme: Sha-256

4. Hashrate: 10.5T+/10%

5. Encryptie: Ja

6. Productenstatus: Gebruikte voorraad,

ModelAntminer T9+ (10.5Th) van Bitmain die algoritme sha-256 met maximum hashrate van 10.5Th/s ontginnen een machtsconsumptie van 1432W.

 

Specificaties

Fabrikant

Bitmain

Model

Antminer T9+ (10.5Th)

Versie

Januari 2018

Grootte

125 x 190 x 320mm

Gewicht

4200g

Spaanplaten

3

Spaandernaam

BM1387

Spaandergrootte

16nm

Spaandertelling

162

Geluidsniveau

76db

Ventilator

2

Macht

1432W

Draden

10 * 6pin

Voltage

11.60~13.00 V

Interface

Ethernet

Temperatuur

0 - 40 °C

Vochtigheid

5 - 95%

 

Mijnbouwproces
1. De mijnbouw is een proces om de bitcoingeldvoorraad te verhogen. De mijnbouw beschermt de veiligheid van het bitcoinsysteem, verhindert ook frauduleuze transacties, en vermijdt „dubbele betaling“, wat betekent doorbrengend dezelfde bitcoin veelvoudige tijden. De mijnwerkers bieden algoritmen voor bitcoinnetwerken in ruil voor aan de kans om bitcoin beloningen te krijgen. De mijnwerkers verifiëren elke nieuwe transactie en registreren het in het grootboek. Om de 10 minuten, zal een nieuw blok „ontgonnen worden“, en elk blok bevat alle transacties van de generatie van het vorige blok aan het heden, die aan blockchain op zijn beurt worden toegevoegd. Wij roepen de transacties inbegrepen die in het blok en aan de blockchain „bevestigde“ transacties worden toegevoegd. Nadat de transactie „wordt bevestigd“, kan de nieuwe eigenaar bitcoin besteden die hij in de transactie heeft gekregen.
2. De mijnwerkers krijgen twee soorten beloningen tijdens Mijnbouw: de nieuwe muntbeloning voor het creëren van een nieuw blok, en de transactieprijs voor de transactie in het blok. om deze beloningen te krijgen, concurreren de mijnwerkers om een wiskundig die probleem te voltooien op gecodeerd hash-algoritme wordt gebaseerd, d.w.z., bitcoin mijnbouwmachine te gebruiken om het hash-algoritme te berekenen. Dit vereist sterke rekencapaciteit, hoeveel het berekeningsproces is, en of de berekeningsresultaten goed of slecht zijn. Als bewijs van de berekeningswerkbelasting van mijnwerkers, wordt het genoemd „werkbelastingsbewijs“. Het de concurrentiemechanisme van het algoritme en het mechanisme dat de winnaar het recht heeft transacties op blockchain te registreren verzekeren de veiligheid van bitcoin.
3. De mijnwerkers ontvangen ook transactieprijzen. Elke transactie kan een transactieprijs bevatten, die het verschil tussen de input en de output van elke transactie is. Een mijnwerker die een nieuw blok tijdens mijnbouw „graaft met succes“ kan al transactie „uiteinden“ krijgen in het blok. Met de daling van mijnbouwbeloning en de verhoging van het aantal transacties in elk blok, zal het aandeel van transactieprijs in het inkomen van mijnwerkers geleidelijk aan stijgen. Na 2140, zullen de inkomens van alle mijnwerkers uit transactieprijzen worden samengesteld.
4. De mijnbouw is een proces om regeling te decentraliseren, en elke regeling verifieert en regelt de verwerkte transactie. De mijnbouw beschermt de veiligheid van bitcoinsysteem, en bereikt de consensus van het gehele bitcoinnetwerk zonder een centrale organisatie. De uitvinding van mijnbouw maakt bitcoin zeer speciaal. Dit gedecentraliseerde veiligheidsmechanisme is de basis van punt om elektronisch geld te richten. De beloning en transactieprijs voor het gieten van nieuwe muntstukken is een soort aansporingsmechanisme, dat het gedrag en de netwerkbeveiliging van mijnwerkers kan regelen, en tegelijkertijd de muntuitgifte van bitcoin voltooien.

 

Onze Diensten

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen

2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen

3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen

4. Ontvankelijk Antwoord

5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied

6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

 

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

 

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

 

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 

Meer te bespreken Vragen.

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002