products

13.5Th BTC de Mijnbouwmachine van 512MB S9 Antminer met APW3++-Voeding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Antminer
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Antminer S9
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Merknaam: Antminer S9 Machtsconsumptie: 1297W
Algoritme: Sha-256 Hashrate: 13.5Th/s
Videogeheugencapaciteit:: 512MB Type: Antminer S9
Classificatiemacht: > 1000W Dimmension: 298.0*129.6*187.5mm
Hoog licht:

S9 Antminer 13.5Th

,

De Mijnbouwmachine van 512MB BTC

,

de Mijnbouwmachine van 1297W BTC


Productomschrijving

De 13.5Th Gebruikte Tweede Hand Antminer S9 van S9antminer met de Voeding van APW3++ Bitmain

 

 

 

ASIC-mijnwerker

 

ASIC-de mijnwerker verwijst naar de mijnwerker wat ASIC-spaander als deel van de kernverrichting gebruikt. ASIC-de spaander is een soort spaander voor een specifiek doel speciaal wordt ontworpen dat. Men moet opmerken dat het niet alleen voor mijnbouw wordt gebruikt, maar ook heeft een bredere waaier van toepassingen. Dit soort spaander is eenvoudig en efficiënt. Bijvoorbeeld, bitcoin keurt het sha256-algoritme goed, zodat bitcoin ASIC-wordt de mijnwerkersspaander ontworpen om sha256 slechts te berekenen. Daarom in termen van mijnbouw, overschrijden de prestaties van ASIC-mijnwerkersspaander de huidige hoogste computer cpu. Omdat ASIC-de mijnbouwmachine absoluut voordeel in rekencapaciteit heeft, zodat begon de computer, de mijnbouwmachine van de grafiekkaart worden geleidelijk geëlimineerd

 

Specificatie

Fabrikant Bitmain
Model Antminer S9 13.5Th
Versie 2017-2018
Grootte 135 x 158 x 350mm
Gewicht 4200g
Spaanplaten 3
Spaandernaam BM1387
Spaandergrootte 16nm
Spaandertelling 189
Geluidsniveau 76db
Ventilator 2
Macht 1350W
Draden 10 * 6pins
Voltage 11.60 ~13.00V
Interface Ethernet
Temperatuur verklaar - 40 °C nietig
Vochtigheid 5 - 95%

 

Mijnbouwproces
1. De mijnbouw is een proces om de bitcoingeldvoorraad te verhogen. De mijnbouw beschermt de veiligheid van het bitcoinsysteem, verhindert ook frauduleuze transacties, en vermijdt „dubbele betaling“, wat betekent doorbrengend dezelfde bitcoin veelvoudige tijden. De mijnwerkers bieden algoritmen voor bitcoinnetwerken in ruil voor aan de kans om bitcoin beloningen te krijgen. De mijnwerkers verifiëren elke nieuwe transactie en registreren het in het grootboek. Om de 10 minuten, zal een nieuw blok „ontgonnen worden“, en elk blok bevat alle transacties van de generatie van het vorige blok aan het heden, die aan blockchain op zijn beurt worden toegevoegd. Wij roepen de transacties inbegrepen die in het blok en aan de blockchain „bevestigde“ transacties worden toegevoegd. Nadat de transactie „wordt bevestigd“, kan de nieuwe eigenaar bitcoin besteden die hij in de transactie heeft gekregen.
2. De mijnwerkers krijgen twee soorten beloningen tijdens Mijnbouw: de nieuwe muntbeloning voor het creëren van een nieuw blok, en de transactieprijs voor de transactie in het blok. om deze beloningen te krijgen, concurreren de mijnwerkers om een wiskundig die probleem te voltooien op gecodeerd hash-algoritme wordt gebaseerd, d.w.z., bitcoin mijnbouwmachine te gebruiken om het hash-algoritme te berekenen. Dit vereist sterke rekencapaciteit, hoeveel het berekeningsproces is, en of de berekeningsresultaten goed of slecht zijn. Als bewijs van de berekeningswerkbelasting van mijnwerkers, wordt het genoemd „werkbelastingsbewijs“. Het de concurrentiemechanisme van het algoritme en het mechanisme dat de winnaar het recht heeft transacties op blockchain te registreren verzekeren de veiligheid van bitcoin.
3. De mijnwerkers ontvangen ook transactieprijzen. Elke transactie kan een transactieprijs bevatten, die het verschil tussen de input en de output van elke transactie is. Een mijnwerker die een nieuw blok tijdens mijnbouw „graaft met succes“ kan al transactie „uiteinden“ krijgen in het blok. Met de daling van mijnbouwbeloning en de verhoging van het aantal transacties in elk blok, zal het aandeel van transactieprijs in het inkomen van mijnwerkers geleidelijk aan stijgen. Na 2140, zullen de inkomens van alle mijnwerkers uit transactieprijzen worden samengesteld.
4. De mijnbouw is een proces om regeling te decentraliseren, en elke regeling verifieert en regelt de verwerkte transactie. De mijnbouw beschermt de veiligheid van bitcoinsysteem, en bereikt de consensus van het gehele bitcoinnetwerk zonder een centrale organisatie. De uitvinding van mijnbouw maakt bitcoin zeer speciaal. Dit gedecentraliseerde veiligheidsmechanisme is de basis van punt om elektronisch geld te richten. De beloning en transactieprijs voor het gieten van nieuwe muntstukken is een soort aansporingsmechanisme, dat het gedrag en de netwerkbeveiliging van mijnwerkers kan regelen, en tegelijkertijd de muntuitgifte van bitcoin voltooien.

 

Onze Diensten

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen

2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen

3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen

4. Ontvankelijk Antwoord

5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied

6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 

Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebruikte Mijnwerkers zijn uit garantie. De gebrekkige die mijnwerkers door vervoer worden veroorzaakt kunnen ten koste van delen worden hersteld en de arbeid en de Klant moeten de gebrekkige delen op zijn/haar eigen kosten terugkeren.
Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.

13.5Th BTC de Mijnbouwmachine van 512MB S9 Antminer met APW3++-Voeding 013.5Th BTC de Mijnbouwmachine van 512MB S9 Antminer met APW3++-Voeding 113.5Th BTC de Mijnbouwmachine van 512MB S9 Antminer met APW3++-Voeding 213.5Th BTC de Mijnbouwmachine van 512MB S9 Antminer met APW3++-Voeding 3

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

 

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

 

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

 

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 

Meer te bespreken Vragen.

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002