products

De Mijnbouwapparaat Bitmain Antminer S9 13,5 Th 1000W 256mb van PSU Bitcoin

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Antminer
Certificering: CE FCC
Modelnummer: S9 13.5T
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Merknaam: Antminer S9 Machtsconsumptie: 1297W
Algoritme: Sha-256 Hashrate: 13.5t
Videogeheugencapaciteit:: 256MB Type: Antminer S9
Classificatiemacht: > 1000W Dimmension: 298.0*129.6*187.5mm
Stijl: rechthoek Gewicht: 7.5kg
Hoog licht:

De Mijnbouwapparaat van PSU Bitcoin

,

de Mijnbouwapparaat van 256mb Bitcoin

,

bitmain antminer s9 13


Productomschrijving

Tweede Hand Bitmain S9 13.5T met de Mijnbouwapparaat van PC PSU Bitcoin
 
 
Beschrijving
ModelAntminer S9 (13.5Th) van Bitmain die algoritme sha-256 met maximum hashrate van 13.5Th/s ontginnen een machtsconsumptie van 1323W.
 
Specificaties

Fabrikant

Bitmain

Model

Antminer S9 (13.5Th)

Versie

September 2017

Grootte

135 x 158 x 350mm

Gewicht

4200g

Spaanplaten

3

Spaandernaam

BM1387

Spaandergrootte

16nm

Spaandertelling

189

Geluidsniveau

85db

Ventilator

2

Macht

1323W

Draden

10 * 6pins

Voltage

11.60 ~13.00V

Interface

Ethernet

Temperatuur

0 - 40 °C

Vochtigheid

5 - 95%

 
ASIC-mijnwerker
ASIC-de mijnwerker verwijst naar de mijnwerker wat ASIC-spaander als deel van de kernverrichting gebruikt. ASIC-de spaander is een soort spaander voor een specifiek doel speciaal wordt ontworpen dat. Men moet opmerken dat het niet alleen voor mijnbouw wordt gebruikt, maar ook heeft een bredere waaier van toepassingen. Dit soort spaander is eenvoudig en efficiënt. Bijvoorbeeld, bitcoin keurt het sha256-algoritme goed, zodat bitcoin ASIC-wordt de mijnwerkersspaander ontworpen om sha256 slechts te berekenen. Daarom in termen van mijnbouw, overschrijden de prestaties van ASIC-mijnwerkersspaander de huidige hoogste computer cpu. Omdat ASIC-de mijnbouwmachine absoluut voordeel in rekencapaciteit heeft, zodat begon de computer, de mijnbouwmachine van de grafiekkaart worden geleidelijk geëlimineerd
 
Wat ontgint? Wat is bitcoin?
1. De machine van de Bitcoinmijnbouw is een soort computer die wordt gebruikt om te verdienen bitcoin. Dit soort computer heeft over het algemeen professionele mijnbouwspaanders en werkt op de manier om grafiekkaart te branden, die heel wat macht verbruikt. Het is één van de manieren te krijgen bitcoin dat de gebruikers software van personal computer downloaden en dan specifiek algoritme in werking stellen om het corresponderen bitcoin te krijgen na het communiceren met verre server. De mijnbouw is eigenlijk de concurrentie van prestaties en materiaal, en de concurrentie van rekencapaciteit onder mijnwerkers. De mijnwerkers met meer rekencapaciteit zullen eerder graven bitcoin. Met de verhoging van rekencapaciteit van het gehele netwerk, is het meer en meer moeilijk om beetjes met traditionele apparaten (cpu, GPU) te graven. De mensen hebben spaanders ontwikkeld voor mijnbouw speciaal worden gebruikt die. De spaander is het kerndeel van mijnbouwmachine. Het proces van spaanderverrichting zal heel wat hitte, veroorzaken te bedaren, bitcoin mijnwerker is over het algemeen uitgerust met heatsink en ventilator.
 
2. Bitcoin is een soort virtuele munt. Het systeem van de Bitcoinmijnbouw is het proces om wiskundige verrichting voor bitcoinnetwerk door computerhardware uit te voeren. De mijnwerkers die de diensten verlenen kunnen een beloning krijgen, omdat de netwerkbeloning volgens de taken berekend wordt door de mijnwerkers worden voltooid, zodat is de concurrentie voor mijnbouw die zeer woest. De Bitcoinmijnbouw begon met goedkope hardware zoals cpu of GPU, maar met de populariteit van bitcoin, is het mijnbouwproces zeer veranderd. Tegenwoordig, worden de mijnbouwactiviteiten overgebracht naar de serie van de gebieds programmeerbare poort, en de knoeiboelsnelheid kan door optimalisering worden bereikt. De mijnbouwefficiency van deze wijze is zeer hoog.
 
 
Alle verkoop is definitief. Geen terugbetalingen zullen worden verleend. De gebruikte Mijnwerkers zijn uit garantie. De gebrekkige die mijnwerkers door vervoer worden veroorzaakt kunnen ten koste van delen worden hersteld en de arbeid en de Klant moeten de gebrekkige delen op zijn/haar eigen kosten terugkeren.
Wij nemen de geen verantwoordelijkheid voor of compenseren geen die verlies als resultaat van onderbreking door vertragingen in vervoer als resultaat van douaneformaliteiten of andere redenen wordt veroorzaakt.
 

Onze Diensten

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen
2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen
3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen
4. Ontvankelijk Antwoord
5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied
6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 
Bedrijfsinformatie

De Boyutechnologie is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen de diensten.
Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.
U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.
De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.
Gewaarborgde naverkoop de Diensten.

 
FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?
A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.
 
2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?
A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.
 
3. Is de mijnbouw nog voordelig?
A: Hard te zeggen om.
 
4. Wat modelleert is het beste?
A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.
 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002