products

De Mijnwerker HS5 2.7Th 2650W LT5 2.05Gh/S 2080W van Blake2Bgoldshell ASIC

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Goldshell
Certificering: CE FCC
Modelnummer: LT5
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Goldshell Model: lt5
Ook gekend als: LT5 Dogecoin + Litecoin Versie: Maart 2021
Grootte: 200 x 264 x 290mm Gewicht: 8500g
Geluidsniveau: 80db Ventilator: 2
Macht: 2080W Voltage: 176~264V
Interface: Ethernet temperatuur: 5 - 35 °C
Vochtigheid: 5 - 95% Aanvullende informatie: Kan Litecoin en Dogecoin tegelijkertijd minen.
Hoog licht:

De Mijnwerker van Blake2Bgoldshell ASIC

,

De Mijnwerker 2650W van Goldshellasic

,

2.7Th goldshell hs5-mijnwerker


Productomschrijving

De Mijnwerkershs5 Blake2B 2.7Th 2650W Mijnwerker LT5 Goldshell 2.05Gh/s 2080W LT5 van Goldshellasic

 

Beschrijving

Goldshell LT5 Dogecoin en Litecoin-Mijnwerker 2,05 GH/s zijn hier, en de mijnwerkers zouden een voordelig resultaat moeten verwachten. De mijnwerker wordt hoogst voorzien door Dogecoin en Litecoin-mijnwerkers. Het gebruikt het Scrypt-algoritme met een maximumknoeiboeltarief van 2,05 GH/s. De maximummachtsconsumptie beschikbaar met dit mijnbouwmateriaal is 2080W. Met de mijnwerker wordt bestemd om in Maart 2021 worden bevrijd die, moet het leveren zoals beloofd. De fabrikant is bereid om meer macht te riskeren die hoge winst brengt. Lees volledige Goldshell LT5 Dogecoin en Litecoin-Mijnwerkersoverzicht.


Een Korte blik op Goldshell LT5 Dogecoin en Litecoin-Mijnwerker Specs
Bekijkend het algemene ontwerp, kijkt het hetzelfde als andere Goldshell-mijnbouwproducten. Vanaf nu, hebben wij geen mijnbouwpools die met de eenheid worden geassocieerd. Wij geloven Goldshell LT5 Dogecoin en Litecoin-de mijnwerker gaat verscheidene mijnbouwpools onder het krijgen.
More and more mijnwerkers sluiten zich aan mijnbouw bij pools om hen te helpen muntstukken sneller ontginnen. Het is vanzelfsprekend dat de fabrikant zich op mijnbouwpools verheugt die toetreden.
De mijnwerker zal in Maart 2021 worden bevrijd, makend tot het de eerste mijnwerker van Dogecoin en Litecoin-van het jaar. Met zijn versie komt de druk van het leveren van resultaten aan investeerders. Dogecoin en Litecoin snel worden winstgevende muntstukken aan mijn.


De markt keurt de mijnbouw van Dogecoin en Litecoin goed, die de mijnbouw van een veilige weddenschap maakt. De afmetingen die met deze mijnwerker komen zijn 264x200x290mm zonder gewichtsmetingen.


Algorythm van de Mijnwerker van GoldShell LT5
Één van de grootste voordelen om het Scrypt-algoritme te gebruiken is de snelheid van transacties. Het Scryptalgoritme is bekendst voor snel het bevestigen van Crypto transacties. De reden voor dit is dat het algoritme werd ontworpen om hoge snelheidsgeheugen te gebruiken.
Dit algoritme kan genoeg Crypto produceren die bulktransacties kan behandelen. Het is veilig aangezien de snelheid gebruikers toestaat om de bescherming te krijgen die zij van de 51 percentenaanval hebben vereist.


Efficiency van de Mijnwerker van LT5 Goldshell
De fabrikant biedt geen nauwkeurig efficiencyniveau van de LT5-mijnwerker aan. Wij geloven dat de efficiency rond 2.05G/2080W is. De efficiency is hoog genoeg om gebruikers een voordelige mijnbouwervaring te geven. Het hoge rendement wordt bewerkstelligd door de hoge machtsconsumptie van 2080W.
Het is één van de weinig mijnwerkers van Dogecoin en Litecoin-om het 2000W-teken te overtreffen. En dit vertaalt aan mijnwerkers die van een voordelig resultaat genieten dankzij de macht het aan de lijst brengt.

 

Specificatie

Certificatie:

Ce

Het Type van outputinterface:

DVI

Productnaam:

lt5

Merknaam:

Goldshell

Plaats van Oorsprong:

Guangdong, China

Netwerkverbinding:

Ethernet

Algoritme:

Scrypt

Materiaal:

metaal

Kleur:

Strook

Machtsconsumptie:

2080W, 2080W

Stijl:

rechthoek

Inputvoltage:

12V

Hashrate:

2.05Gh/s

Geheugeninterface:

met 256 bits

Gewicht:

8500g

Encryptie:

Nr

Geheugenklok (Mhz):

50h

Minablemuntstukken:

beetje

Videogeheugencapaciteit:

512MB

Interfacetype:

USB 3,0

Grootte:

200 x 264 x 290mm

Chipsetfabrikant:

ATI

Videogeheugentype:

DDR3

Garantie (Jaar):

90 dagen

Type:

asic mijnwerker

Fabrikant:

Goldshell

De naverkoopdienst:

Reparatie

 

De machine van de Bitcoinmijnbouw is een computer wordt gebruikt die om te verdienen bitcoin. Over het algemeen, hebben deze computers professionele mijnbouwspaanders, die meestal de manier gebruiken om videokaarten te branden, die heel wat elektriciteit verbruikt. De gebruiker kan software downloaden door personal computer en specifiek algoritme in werking stellen. Na het communiceren met verre server, kan de gebruiker het corresponderen krijgen bitcoin. Het is één van de manieren te verkrijgen bitcoin.

 

De mijnbouw is eigenlijk de concurrentie van prestaties en materiaal, en het is de concurrentie tussen mijnwerkers. De waarschijnlijkheid van mijnbouw bitcoin is groter voor mijnwerkers met meer berekeningsmacht. Met de verhoging van de gehele netwerk rekencapaciteit, is het meer en meer moeilijk om beetjes met traditioneel materiaal (cpu en GPU) te graven. De mensen hebben spaanders ontwikkeld voor mijnbouw speciaal worden gebruikt die. De spaander is het kerndeel van de mijnmachine. De spaander zal heel wat hitte tijdens de verrichting produceren. om de hitte te bedaren, bitcoin is de machine over het algemeen uitgerust met heatsink en ventilator.

 

De Mijnwerker HS5 2.7Th 2650W LT5 2.05Gh/S 2080W van Blake2Bgoldshell ASIC 0

De Mijnwerker HS5 2.7Th 2650W LT5 2.05Gh/S 2080W van Blake2Bgoldshell ASIC 1

De Mijnwerker HS5 2.7Th 2650W LT5 2.05Gh/S 2080W van Blake2Bgoldshell ASIC 2

De Mijnwerker HS5 2.7Th 2650W LT5 2.05Gh/S 2080W van Blake2Bgoldshell ASIC 3

 

Onze Diensten

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen

2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen

3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen

4. Ontvankelijk Antwoord

5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied

6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 

Bedrijfsinformatie

De Boyutechnologie is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen. Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.

U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.

De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.

Gewaarborgde naverkoop de Diensten.

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002