products

2400W van de Mijnwerkers IBelink 16.6Th/S van BM N1 de Mijnwerker van het Muntstukeaglesong Asic

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: iBeLink
Certificering: CE FCC
Modelnummer: BM-N1
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: iBeLink Model: BM-N1
Versie: November 2020 Grootte: 205 x 317 x 505mm
Gewicht: 9900g Geluidsniveau: 72db
Ventilator: 2 Macht: 2400W
Voltage: 12V Interface: Ethernet
Temperatuur: 5 - 35 °C Vochtigheid: 5 - 95%
Hoog licht:

De Mijnwerker van BM N1

,

de Mijnwerker van 16.6Th/S Eaglesong Asic

,

de Mijnwerker van 2400W Eaglesong Asic


Productomschrijving

van de MijnwerkersIBelink BM-n 16.6Th/S Eaglesong CKB van 2400W N1 de Mijnwerker van het Muntstukasic

 

 

 

Beschrijving

Model BM-N1 van het algoritme van Eaglesong van de iBeLinkmijnbouw met maximum hashrate van 6.6Th/s voor een machtsconsumptie van 2400W.

 

Specificatie

 

Certificatie:

Ce

Type:

ckb mijnwerker

Interfacetype:

USB 3,1

Merknaam:

iBeLink, IBelink

Productenstatus:

Voorraad

Videogeheugentype:

Ddr

Algoritme:

Eaglesong

Classificatiemacht:

> 1000W

Fabrikant:

StrongU

Machtsconsumptie:

2400W

Het Type van outputinterface:

Andere

Garantie (Jaar):

90days

Hashrate:

6.6Th/s

Plaats van Oorsprong:

Guangdong, China

De naverkoopdienst:

Reparatie

Encryptie:

Ja

Materiaal:

metaal

Productnaam:

iBeLink BM N1

Videogeheugencapaciteit:

≥ 1024MB

Geheugeninterface:

512 beetje

Knoeiboeltarief:

6.6Th/s

Chipsetfabrikant:

Andere

Geheugenklok (Mhz):

Andere

Macht:

2400W

Het hakkenalgoritme:

Eaglesong

Voltage:

11.6~13.0V

Sleutelwoord:

IBelink BM-N1 CKB mijnwerker

Model:

N1ckb Mijnwerker

Minablemuntstukken:

CKBCoins

Afmetingen:

399 mm (L) * 131 mm (W) * 157 mm (H)

 

iBeLink Overzicht BM-N1
IBeLink BM-N1 is één van de voordeligste mijnwerkers in de markt. Het mijnen het muntstuk Nervos die het eaglesongalgoritme gebruiken. IBeLink BM-N1 komt met een knoeiboeltarief van 6.6Th/s en machtsconsumptie van ongeveer 2400W. Het bedrijf dat het apparaat produceerde als iBelink wordt bekend gaf dit apparaat in November 2020 die vrij. Het werd gecreeerd aan mijn aan een beter efficiencytarief dan die in de markt.

IBeLink BM-N1 heeft een efficiencytarief van 0.364j/GH. Dit is wat van de verhoging van de rentabiliteit van mijnbouwapparaten rekenschap geeft. Het heeft een geluidsniveau van 72db en komt ook met ongeveer 2 ventilators. Deze ventilators zijn de oorzaak van het houden van de temperatuur en de efficiency van het mijnbouwapparaat op optimaal niveau. Het apparaat functioneert het best binnen de temperatuurwaaier van 5-35 graden Celsius. Dit apparaat komt ook met een 9900g met een afmeting van 205 x 317 x 505mm.

 

Geluidsniveau van iBeLink BM-N1
Het geluidsniveau van iBeLink BM-N1 bedraagt 72db. Dit toont aan dat het apparaat lichtjes lawaaierig in vergelijking met andere apparaten met een hoger geluidsniveau is. De Lawaaibuis toont aan dat het product voor opstelling in een woonwijk geschikt zal zijn. Het apparaat werd geproduceerd voor mijnwerkers om een voordelig mijnbouwapparaat met minder lawaai te hebben. Het geluidsniveau wijst ook erop hoe efficiënt het apparaat is. Het bedrijf iBeLink maakte dit apparaat om een niveau met geringe geluidssterkte en een efficiency te hebben dat rentabiliteit zullen verhogen.


Machtsconsumptie van iBeLink BM-N1
De machtsconsumptie van iBeLink BM-N1 toont aan dat het apparaat met lagere machtsconsumptie werkt. Het heeft een machtsconsumptie van 2400W. Vergeleken bij alle andere apparaten in de markt die een machtsconsumptie van 2400W en hierboven heeft. IBeLink BM-N1 komt met dit lage voordeel van de machtsconsumptie voor mijnwerkers, die tot het de rentabiliteitsapparaat van een verhoogd mijnapparaat bijdragen.

De machtsconsumptie voor dit apparaat moedigt mijnwerkers aan om het te kopen. De de machtsconsumptie van het mijnbouwapparaat draagt tot de productiekost van dat apparaat en zijn rentabiliteit bij. Een lage machtsconsumptie zoals iBeLink BM-N1 betekent dat het apparaat lage elektrische kosten zal vereisen, en een hoge machtsconsumptie betekent dat het apparaat hoge elektriciteitskosten zal vereisen. De vereiste elektriciteitskosten verschillen met plaats.

 

Ventilators

IBeLink BM-N1 komt met 2 ventilators. Beide ventilators werden eigenlijk gecreeerd om de temperatuur van het apparaat te houden toen mijnbouw op optimaal niveau. Dit helpt om de efficiency van het apparaat op optimaal niveau te houden. De ventilatorshulp verdrijft ook hitte van het apparaat. Het mijnbouwapparaat werkt aan een bepaald knoeiboeltarief, en dit knoeiboeltarief is de oorzaak van het beïnvloeden van de efficiency van het mijnbouwapparaat. Tijdens mijnbouw, veroorzaakt iBeLink BM-N1 hitte, die de efficiency van het mijnbouwapparaat kan beïnvloeden. Vandaar dat voorzag IBeLink het apparaat van ventilators die hed de hitte verdrijven tijdens mijnbouw en bijgevolg produceerde verhoogt de rentabiliteit van het apparaat.


Hashrate van iBeLink BM-N1
Het iBeLink BM-N1 apparaat heeft één van de lage knoeiboeltarieven in de markt. Het heeft een knoeiboeltarief van 6.6Th/s. Het knoeiboeltarief beïnvloedt werkelijk niet de efficiency van het apparaat. Een verhoogd knoeiboeltarief zoals de andere tegenhanger toont aan dat het apparaat heel wat macht aan mijn aan een optimaal, efficiënt tarief zal vergen. Dit betekent ook dat het apparaat met een niveau met geringe geluidssterkte komt. Aan dit knoeiboeltarief, wordt BeLink BcanN1 geplaatst om een groot efficiencytarief te verstrekken om het apparaat te ontginnen.

 

Bedrijfsinformatie

De Technologieco. van Qinghuandaoboyu, Ltd is een jong team met hoogtepunt van energie. De verkoop en repaire de afdeling bepalen van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.

Wij hebben rijke ervaringen in de zaken van de cryptocurrencymijnbouw; Rich Sources in nieuw als gebruikte mijnbouwmachines zowel.

Wij hebben een professioneel team in mijnwerker het testen, hashboards die jarenlang herstellen.

 

Verpakking & het Verschepen

2400W van de Mijnwerkers IBelink 16.6Th/S van BM N1 de Mijnwerker van het Muntstukeaglesong Asic 0

Verpakkingsdetails: De originele kartonverpakking en waven zak.

Verschillende manieren om volgens de behoeften van klanten te verschepen.

Levertijd: 1~3 dagen voor kleine orde, voor grote quantiy en massaorde, gelieve te contacteren.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002