products

De Mijnwerker DM11 DM22 Innosilicon A5 Dashmaster A4 van Ibelinkantminer L3+ voor Bitcoin Litecoin

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Innosilicon
Certificering: CE FCC
Modelnummer: LTC-mijnwerker A6/A6+
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Innosilicon Model: A6+ LTCMaster
Versie: Maart 2019 Grootte: 360 x 155 x 247mm
Gewicht: 9310g Geluidsniveau: 82dB
Ventilator: 4 Macht: 2100W
Voltage: 12V Temperatuur: 5 - 45 °C
Vochtigheid: 5 - 95%
Hoog licht:

De Mijnwerker van DM11 Antminer L3+

,

De Mijnwerker van DM22 Antminer L3+

,

innosilicon a5 dashmaster


Productomschrijving

De Mijnwerker For Bitcoin Dashcoin Litecoin van Antmineribelink Innosilicon L3+ DM11 DM22 A5 A4

 

 

Beschrijving

Modela4+ LTCMaster van Innosilicon-mijnbouw Scrypt algorithmwith maximum hashrate van 620Mh/s voor een machtsconsumptie van 750W.

 

Innosilicon is een reus in de crypto mijnbouw. Opgericht in 2013, heeft Innosilicon meer dan 12 jaar van ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling van IP/IC. Onlangs, produceert Innosilicon Toepassings Specifieke mijnbouwapparaten Van geïntegreerde schakelingen en veelvoudige types vrijgegeven. De mijnwerkers werken met verschillende algoritmen zoals Scrypt, X11, Equihash, sha-256.


Ongeveer A4+
A4+ is een andere van de mijnbouwapparaten van Scrypt van Innosilicon. Uitgerust met een hoogste knoeiboeltarief van 620Mh/s en machtsconsumptie van 750W, was A4+ de leider van zijn mijnbouwinstallatie op het tijdstip van versie. Het is drie keer ongeveer efficiënter en productief dan zijn voorganger, A4 Dominator, die een knoeiboeltarief van 28 Mh/s en machtsconsumptie van 1080W heeft. Onlangs, is Litecoin populaire toe te schrijven aan zijn algoritme en snellere transacties geworden. In antwoord op dat, gaf Innosilicon LTCMaster-reeks vrij, die de modellen van A4, van A4+, van A6, en A6+-bevat. Deze mijnwerkers werden uitdrukkelijk gemaakt voor mijnbouw Litecoin.

 

Specificaties

Merknaam: iBelink het Streepjemijnwerker van DM22G X11 Machtsconsumptie: 810 W (bij de muur, met de omringende temperaturen van 25°C)
ModelNumber: iBelink het Streepjemijnwerker van DM22G X11 Het werk temperatuur: 0℃ - 40℃
Encryptie: Nr Gewicht (zonder pakket): 20KG
Productenstatus: Voorraad Netwerkverbinding: Ethernet
Plaats van Oorsprong: Guangdong, China Machtsefficiency:: 0,037 J/MH (bij de muur, met de omringende temperaturen van 25°C)
Materiaal: metaal Aantal TNB0303-spaanders per eenheid: 216
Capaciteit: Het streepjemijnwerker van het knoeiboeltarief DM22 Voeding:: 110V aan 240V, 50Hz/60Hz
Interfacetype: USB 2,0 Knoeiboeltarief:: 22GH/S
Kleur: Zwarte, Zilver DM-22G: in voorraad nu

 

Algoritme

A6 LTCMaster werkt met het Manuscriptalgoritme. Litecoin wordt ontgonnen op het Scrypt-algoritme. Scrypt is een het hakkenalgoritme dat op Bewijs van het Werk blockchains wordt gebruikt. Het is een geheugen-hard key derivation function. Dit soort proces vereist een grote hoeveelheid van RAM voor berekening. Dat betekent een ASIC-spaander voor gegevensverwerkingsbitcoin sha-256 Bewijs van het Werk (PoW) wordt gebruikt een hoeveelheid ruimte voor RAM in plaats van het hakkenmacht zou moeten houden die.


Ventilator en het Koelen
De het koelen methode is een essentieel kenmerk van ASIC-mijnwerkers toe te schrijven aan de hoge input en de efficiency van de apparaten. De mijnwerkers hebben het potentieel van het oververhitten terwijl het werken. De fabrikanten zoals Innosilicon houden het oververhitten door mijnwerkers met adequate het koelen methodes in bedwang uit te rusten. De Meester van A4+ LTC heeft twee 12cm 12C3.4A ventilators, bij de voorzijde en bij de rug. Deze ventilatorregeling is als de regeling van de vorige mijnwerker is vrij efficiënt in het verminderen van het oververhitten.


Geluidsniveau
Het lawaai is een essentiële factor voor het krijgen van een mijnwerker. Als u kijkt om A6 LTCMaster voor thuis mijnbouw te kopen, kan het apparaat vrij lawaaierig zijn. In normale mijnbouwverrichtingen in de loop van de dag, is het gemeten lawaai over 20cm vanaf het apparaat 82dB. Dit beter begrijpen, komen de meeste mijnwerkers met norm 60 — 80dB geluidsniveaus. 80dB het geluid is gelijkwaardig in de loop van de dag aan een stad. De mijnwerker wordt beter gebruikt in mijnbouwlandbouwbedrijven.


Rentabiliteit
De rentabiliteit is het primaire doel om een ASIC-mijnwerker te krijgen. Om de rentabiliteit van dit apparaat nauwkeurig te berekenen, zou u de elektriciteitskosten van het gebied moeten aftrekken. Ook, beïnvloeden de marktvoorwaarden mijnwerkersrentabiliteit.

 

De gebruikte Mijnwerker A4+ Ltcmaster A4 Innosilicon A4+ Litcoin 620mh/s 750w Ltcmaster van Innosilicon Litecoin van de VoorraadleveringDe gebruikte Mijnwerker A4+ Ltcmaster A4 Innosilicon A4+ Litcoin 620mh/s 750w Ltcmaster van Innosilicon Litecoin van de VoorraadleveringDe gebruikte Mijnwerker A4+ Ltcmaster A4 Innosilicon A4+ Litcoin 620mh/s 750w Ltcmaster van Innosilicon Litecoin van de Voorraadlevering
Onze Diensten

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen

2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen

3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen

4. Ontvankelijk Antwoord

5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied

6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 

Bedrijfsinformatie

De Boyutechnologie is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen. Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.

U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.

De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.

Gewaarborgde naverkoop de Diensten.

 

Verpakking & het Verschepen

De Mijnwerker DM11 DM22 Innosilicon A5 Dashmaster A4 van Ibelinkantminer L3+ voor Bitcoin Litecoin 3

Verpakkingsdetails: De originele kartonverpakking en waven zak.

Verschillende manieren om volgens de behoeften van klanten te verschepen.

Levertijd: 1~3 dagen voor kleine orde, voor grote quantiy en massaorde, gelieve te contacteren.

 

FAQ

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

 

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

 

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

 

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 


 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002