products

78TH Canaan AvalonMiner 1166 Procrypto Mijnbouwmachine

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Avalon Miner
Certificering: CE FCC
Modelnummer: A1166 Pro
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Canaan Model: AvalonMiner 1166 Pro
Ook Gekend als: A1166 Pro Versie: Augustus 2020
Grootte: 306 x 405 x 442mm Gewicht: 12800g
Geluidsniveau: 75db Het koelen: 12038
Ventilator: 4 Macht: 3400W
Voltage: 12V Interface: Ethernet
Temperatuur: -5 - 35 °C Vochtigheid: 5 - 95%
Hoog licht:

AvalonMiner 1166 Pro

,

78TH Crypto Mijnbouwmachine

,

Canaan Crypto Mining Machine


Productomschrijving

Canaan AvalonMiner 1166 Pro 78TH Crypto Mijnbouwmachine

 

 

Beschrijving

Voorwaarde: Nieuw, Opnieuw bevoorradend Prijs: Nr, Terugkeer het verschepen zal worden betaald door: Koper, Alle toegelaten winst: Toegelaten de winst, Punt moet zijn teruggekeerd binnen: 14 de dagen, Terugbetaling zullen worden gegeven zoals: Geldrug of vervanging (de keus van de koper), Hash-algoritme: Sha-256, Mijnhardware: ASIC, Consumptie: 3400W, Compatibele Munt: Bitcoin, Hashrate: 78TH, Machtsgebruik (w): 3400, Model: Avalon 1166PRO achtenzeventigste, Merk: Avalon, Algoritme: Sha-256

 

1. De machine van de Bitcoinmijnbouw is een soort computer die wordt gebruikt om te verdienen bitcoin. Dit soort computer heeft over het algemeen professionele mijnbouwspaanders en werkt op de manier om grafiekkaart te branden, die heel wat macht verbruikt. Het is één van de manieren te krijgen bitcoin dat de gebruikers software van personal computer downloaden en dan specifiek algoritme in werking stellen om het corresponderen bitcoin te krijgen na het communiceren met verre server. De mijnbouw is eigenlijk de concurrentie van prestaties en materiaal, en de concurrentie van rekencapaciteit onder mijnwerkers. De mijnwerkers met meer rekencapaciteit zullen eerder graven bitcoin. Met de verhoging van rekencapaciteit van het gehele netwerk, is het meer en meer moeilijk om beetjes met traditionele apparaten (cpu, GPU) te graven. De mensen hebben spaanders ontwikkeld voor mijnbouw speciaal worden gebruikt die. De spaander is het kerndeel van mijnbouwmachine. Het proces van spaanderverrichting zal heel wat hitte, veroorzaken te bedaren, bitcoin mijnwerker is over het algemeen uitgerust met heatsink en ventilator.

 

2. Bitcoin is een soort virtuele munt. Het systeem van de Bitcoinmijnbouw is het proces om wiskundige verrichting voor bitcoinnetwerk door computerhardware uit te voeren. De mijnwerkers die de diensten verlenen kunnen een beloning krijgen, omdat de netwerkbeloning volgens de taken berekend wordt door de mijnwerkers worden voltooid, zodat is de concurrentie voor mijnbouw die zeer woest. De Bitcoinmijnbouw begon met goedkope hardware zoals cpu of GPU, maar met de populariteit van bitcoin, is het mijnbouwproces zeer veranderd. Tegenwoordig, worden de mijnbouwactiviteiten overgebracht naar de serie van de gebieds programmeerbare poort, en de knoeiboelsnelheid kan door optimalisering worden bereikt. De mijnbouwefficiency van deze wijze is zeer hoog.

 

Specificaties

Apparaatnaam

AvalonMiner 1166 pro-81T

Hashrate

81TH/s, -3%~+3%

Machtsefficiency

42J/T, -5%~+5%@25℃

Machtsconsumptie

3196W, -5%~+8%@Wall-Plug

Voedingac Input

185~285V (Maximum) AC 50~60Hz 16A

Slim Controlemechanisme

De Kunstmatige intelligentiesoc van Canaan Kendryte K210

Verbinding

RJ45 Ethernet 10/100M, madeliefje-Ketting Verbinding

Werkende Temperatuur

-5℃~+35℃

Het koelen

VENTILATOR 4 x 12038

Lawaai

(Maximum) 75dB

Netto Afmetingen

331mm x 195mm x 292mm

Netto Gewicht

12.8kg

 

Canaan AvalonMiner 1166 Prooverzicht

AvalonMiner 1166 Pro is hardware die een algoritme sha-256 voor mijnbouwcryptocurrencies gebruikt. Het werd vrijgegeven onlangs in Augustus 2020. De hoeveelheid macht het wanneer gestopt verbruikt in is 3400 watts. Het maximumknoeiboeltarief van AvalonMiner 1166 Pro is 81TH/s. Dit materiaal is ook genoemd geworden A1166 Pro binnen de gemeenschap van mijnwerkers die in cryptocurrency behandelen.

 

AvalonMiner 1166 Pro komt uit het bedrijf Canaan. Canaan is één van de leiders in het supercomputing segment. Zij zijn een providerbedrijf dat grotendeels afhangt en hun hardwareoplossingen rond blockchaintechnologie baseert, gebruikend Kunstmatige intelligentie en hoofdzakelijk Machine Lerend om snijkanttechnologieën te ontwikkelen. In 2016, slaagde Canaan met succes erin om de productie op de eerste spaander in de 16 NM-groottewaaier te lanceren en is ook toegekend een prestigieuze certificatie, die tot hen maken China Nationale High-tech Onderneming.

 

Een mijnwerker kan muntstukken als Acoin, Kroon, Bitcoin, Curecoin, en weinig anderen ontginnen, gebaseerd op de verenigbaarheid van het apparaat met hen. De afmetingen van het apparaat zijn 306 x 405 x 442 mm. Het lawaai van dit apparaat is 75db. 12 V is noodzakelijk voor het apparaat effectief te lopen. De vochtigheid zou rond 5% en 95%, een normale norm op alle mogelijke manieren moeten zijn. De efficiency men van AvalonMiner 1166 kan verwachten Pro door Canaan is 0,042 j/Gh. Het komt met vier ventilators die met het koelen helpen.

 

 

 

78TH Canaan AvalonMiner 1166 Procrypto Mijnbouwmachine 0

 

 

Onze Diensten

 

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen

2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen

3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen

4. Ontvankelijk Antwoord

5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied

6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 

Bedrijfsinformatie

 

De Boyutechnologie is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen. Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.

U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.

De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.

Gewaarborgde naverkoop de Diensten.

 

Verpakking & het Verschepen

78TH Canaan AvalonMiner 1166 Procrypto Mijnbouwmachine 1

Verpakkingsdetails: De originele kartonverpakking en waven zak.

Verschillende manieren om volgens de behoeften van klanten te verschepen.

Levertijd: 1~3 dagen voor kleine orde, voor grote quantiy en massaorde, gelieve te contacteren.

 

FAQ

 

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

 

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

 

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

 

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002