products

78TH/S Pro 1066 Promijnbouw van Canaan Avalonminer A1166 Hardwar met PSU

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Avalon Miner
Certificering: CE FCC
Modelnummer: A1166 Pro
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Canaan Model: AvalonMiner 1166 Pro
Ook Gekend als: A1166 Pro Versie: Augustus 2020
Grootte: 306 x 405 x 442mm Gewicht: 12800g
Geluidsniveau: 75db Het koelen: 12038
Ventilator: 4 Macht: 3400W
Voltage: 12V Interface: Ethernet
Temperatuur: -5 - 35 °C Vochtigheid: 5 - 95%
Hoog licht:

De mijnbouwhardware van 78TH/S avalon

,

canaan avalonminer 1066 pro

,

Canaan Avalonminer A1166 Pro


Productomschrijving

Canaan Mining Avalonminer 1166 Avalon 1166 Cryptocurrency-Mijnbouwmachine

 

Beschrijving

ModelAvalonMiner 1166 Pro van Canaan die algoritme sha-256 met maximum hashrate van 81Th/s ontginnen een machtsconsumptie van 3400W.

 

Specificatie

Certificatie:

Ce

Geheugeninterface:

met 256 bits

Merknaam:

Avalon

Interfacetype:

USB 2,0

Algoritme:

SHA 256

Videogeheugentype:

DDR2

Machtsconsumptie:

3196W

Fabrikant:

Avalon

Hashrate:

78TH/S

Garantie (Jaar):

geen wanrranty

Encryptie:

Ja

De naverkoopdienst:

Anderen

Videogeheugencapaciteit:

256mb

Model:

Avalonmijnwerker 1166

Chipsetfabrikant:

antminer

Het hakkenalgoritme:

SHA256

Productenstatus:

Gebruikt

Knoeiboeltarief:

78TH/S

Classificatiemacht:

> 1000W

Macht:

3196W

Het Type van outputinterface:

DVI

Gewicht:

14.5KG

Plaats van Oorsprong:

Guangdong, China

Grootte:

442X405X306mm

Materiaal:

metaal

Stijl:

rechthoek

 

Canaan AvalonMiner 1166 Prooverzicht

AvalonMiner 1166 Pro is hardware die een algoritme sha-256 voor mijnbouwcryptocurrencies gebruikt. Het werd vrijgegeven onlangs in Augustus 2020. De hoeveelheid macht het wanneer gestopt verbruikt in is 3400 watts. Het maximumknoeiboeltarief van AvalonMiner 1166 Pro is 81TH/s. Dit materiaal is ook genoemd geworden A1166 Pro binnen de gemeenschap van mijnwerkers die in cryptocurrency behandelen.

 

AvalonMiner 1166 Pro komt uit het bedrijf Canaan. Canaan is één van de leiders in het supercomputing segment. Zij zijn een providerbedrijf dat grotendeels afhangt en hun hardwareoplossingen rond blockchaintechnologie baseert, gebruikend Kunstmatige intelligentie en hoofdzakelijk Machine Lerend om snijkanttechnologieën te ontwikkelen. In 2016, slaagde Canaan met succes erin om de productie op de eerste spaander in de 16 NM-groottewaaier te lanceren en is ook toegekend een prestigieuze certificatie, die tot hen maken China Nationale High-tech Onderneming.

 

Een mijnwerker kan muntstukken als Acoin, Kroon, Bitcoin, Curecoin, en weinig anderen ontginnen, gebaseerd op de verenigbaarheid van het apparaat met hen. De afmetingen van het apparaat zijn 306 x 405 x 442 mm. Het lawaai van dit apparaat is 75db. 12 V is noodzakelijk voor het apparaat effectief te lopen. De vochtigheid zou rond 5% en 95%, een normale norm op alle mogelijke manieren moeten zijn. De efficiency men van AvalonMiner 1166 kan verwachten Pro door Canaan is 0,042 j/Gh. Het komt met vier ventilators die met het koelen helpen.

 

Geluidsniveau van Canaan AvalonMiner 1146 Pro

Het geluidsniveau van AvalonMiner 1166 Pro, enkel als de andere apparaten, is aan de hoge kant. Het heeft een geluidsniveau van 75db. Het apparaat draagt tot hoge geluidshinder bij, en dit is iets dat voor de mijnwerkers worden moet overwogen die dit apparaat kopen.

 

Het geluidsniveau toont aan dat het apparaat heel wat knoeiboeltarief neemt om de muntstukken te ontginnen. Dit is een aanwijzing voor mijnwerkers niet aan opstelling dit mijnbouwapparaat in enige woonwijk. AvalonMiner 1166 werd Pro gecreeerd als één van de voordeligste Bitcoin-mijnwerkers in de markt, en door dit, het een wezenlijke hoeveelheid bevoegdheid vereist om de muntstukken te ontginnen. Het knoeiboeltarief bedraagt 63Th/s met een efficiency van 0.052j/Gh. De efficiency toont aan dat het mijnbouwapparaat voordelig is en muntstukken aan een efficiënt tarief kan ontginnen.

 

Machtsconsumptie van Canaan AvalonMiner 1146 Pro

De machtsconsumptie van AvalonMiner 1166 Pro is 3276W. Het heeft één van de tarieven van de hoogste machtsconsumptie in de mijnbouwgemeenschap. De machtsconsumptie wijst erop dat het apparaat heel wat voeding verbruikt, en voor dit, beïnvloedt het de productiekost. Voor om het even welke mijnwerkers bereid om van de mijnbouwgemeenschap lid te worden, moeten de elektrische kosten worden onderzocht alvorens om het even welk apparaat te kopen.

 

De elektrische kosten verschillen van plaats tot plaats en kunnen de rentabiliteit van het mijnbouwapparaat beïnvloeden. Een plaats die lage elektrische kosten vereist zal de rentabiliteit van de mijnbouw van om het even welk muntstuk verhogen. In tegenstelling, zal een plaats die hoge elektrische kosten vereist de winsten beïnvloeden die uit uit de mijnbouw van om het even welke muntstukken komen.

 

De rentabiliteit van Canaan AvalonMiner 1146 Pro

De rentabiliteit van het mijnbouwapparaat toont aan dat de mijnwerker voordelige is. De geschatte rentabiliteit bedraagt op dit ogenblik $2,77 per dag, en $83,10 per maand, en $1,011.05 per jaar. Dit toont aan dat het mijnbouwapparaat vrij voordelig is. De rentabiliteit kan door de prijs van Bitcoin in de markt worden beïnvloed; aangezien de bitcoinmarktprijs dumpt, ook vermindert de rentabiliteit. Ook, toont het hoge knoeiboeltarief aan dat deze mijnwerker in de markt voordelig is. De nieuwe mijnwerkers die van de mijnbouwgemeenschap kijken lid te worden kunnen met dit product beginnen en beginnen te ontginnen.

 

78TH/S Pro 1066 Promijnbouw van Canaan Avalonminer A1166 Hardwar met PSU 0

 

 

Onze Diensten

 

1. Het gloednieuwe Mijnwerkers Verkopen

2. Gebruikte Mijnwerkers die en de Diensten testen herstellen

3. Gebruikte Mijnwerkersbronnen

4. Ontvankelijk Antwoord

5. Professionele Kennis op Mijnbouwgebied

6. Beschikbare Dropshippings de dienst

 

Bedrijfsinformatie

 

De Boyutechnologie is met een energiek en professioneel team in mijnbouwzaken 3 jaar, met inbegrip van het opnieuw verkopen, het herstellen en het ontvangen. Onze Herstellende Afdeling bepaalt van in Shenzhen de plaats terwijl wij ook mijnbouwlandbouwbedrijven in het westen van China hebben.

U bent het meest welkom om ons te bezoeken en de kwaliteit te controleren alvorens, vooral voor gebruikte mijnwerkers te kopen.

De vrije schoonmakende dienst zal worden verleend. De filetoebehoren zullen worden gegeven.

Gewaarborgde naverkoop de Diensten.

 

Verpakking & het Verschepen

78TH/S Pro 1066 Promijnbouw van Canaan Avalonminer A1166 Hardwar met PSU 1

Verpakkingsdetails: De originele kartonverpakking en waven zak.

Verschillende manieren om volgens de behoeften van klanten te verschepen.

Levertijd: 1~3 dagen voor kleine orde, voor grote quantiy en massaorde, gelieve te contacteren.

 

FAQ

 

1. Hoe kan ik op u vertrouwen?

A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.

 

2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?

A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.

 

3. Is de mijnbouw nog voordelig?

A: Hard te zeggen om.

 

4. Wat modelleert is het beste?

A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002