products

de Mijnwerker S9i 13.5T van 1365W Antminer S9 Bitcoin met Originele Bitmain-Voeding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Antminer
Certificering: CE FCC
Modelnummer: Antminer S9/S9i
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/karton
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Levering vermogen: 100
Gedetailleerde informatie
Fabrikant: Bitmain Model: Antminer S9/S9i
machtsconsumptie: 1365 W Encryptie: ja
Chipsetfabrikant: Antminer Classificatiemacht: > 1000W
Hashrate: 13.5 Th/s Geheugeninterface: met 256 bits
Videogeheugentype: DDR2 Gewicht: 4.2kg
De naverkoopdienst: Call centre en online Technische ondersteuning
Hoog licht:

de Mijnwerker van 1365W Antminer S9 Bitcoin

,

de Mijnwerker van 13.5T Antminer S9 Bitcoin

,

bitmain antminer s9i


Productomschrijving

Gebruikte Antminer S9/S9i 13.5T met Originele Bitmain-Voeding

 

Specificaties

Fabrikant

Bitmain

Model

Antminer S9k (13.5Th)

Versie

Augustus 2019

Grootte

135 x 158 x 350mm

Gewicht

4200g

Spaanplaten

3

Spaandernaam

BM1387

Spaandergrootte

16nm

Spaandertelling

189

Geluidsniveau

76db

Ventilator

2

Macht

1310W

Draden

10 * 6pins

Voltage

11.60 ~13.00V

Interface

Ethernet

Temperatuur

verklaar - 40 °C nietig

Vochtigheid

5 - 95%

 

Beschrijving

ModelAntminer S9k (13.5Th) van Bitmain die algoritme sha-256 met maximum hashrate van 13.5Th/s ontginnen een machtsconsumptie van 1310W.


 

ASIC-mijnwerker Antminer S9 - rentabiliteit, terugbetaling, vergelijking van S9 en S9i

 

ASIC-de mijnwerker Antminer S9 van één van de hoogste Bitmain-merken wordt beschouwd als een gouden schrijver uit de klassieke oudheid op het gebied van mijnbouw. Voor 2018 kan het niet een „nieuwigheid“ worden genoemd, rekening houdend met frequencyAnnouncements en met de versie van nieuwe modellen, behoudt het nog zijn relevantie en kan als een uitstekende keus worden beschouwd. Overweeg alles die met betrekking tot Antminer S9, met zijn rentabiliteit, concurrentievermogen en relevantie voor 2018 rekening houden.

Antminer S9 is geschikt voor mijnbouw - Bitcoin, BitcoinCash en andere die muntstukken op algoritme sha-256 wordt gebaseerd.

S9 is één van betrouwbaarste en stabiele ASICsOn de markt. Hete Verkoop 2017 en 2018. Antminer S9i is praktisch geen verschillend van AntMiner S9j, zijn dit gewijzigde versies van regelmatige s9 met gestegen hashrate en verminderde machtsconsumptie. De vergelijking van de twee modellen zal lager zijn.

Wij brengen aan uw aandacht een gedetailleerd overzicht van ASIC Antminer S9 - technische beschrijvingen, terugbetalingsvooruitzichten en alles die aan potentiële gebruikers van dit apparaat interessant kunnen zijn.

 

Het voorbereidingen treffende en eerste beginnen Antminer S9

Alvorens Asik-Mijnwerker C9 plaatst aan te zetten, usershould het in de meest geschikte plaats zodat de lucht zich niet in de blazende ventilator mengt. wegens vrij laag van machtsconsumptie van het apparaat, zijn er geen speciale eisen ten aanzien van zijn verbinding aan het netwerk. Bij gebrek aan een machtsknoop, wordt het geadviseerd die een machtsfilter te gebruiken met een schakelaar wordt uitgerust.

Het is ook belangrijk om de controlemechanismeraad te begrijpen, die in een half-open aluminiumgeval wordt gevestigd.

Dit apparaat bevat de volgende punten:

  • De kaartlezer voor de SD-geheugenkaart moest de mijnwerker bevorderen. Dit kan noodzakelijk zijn als het materiaal niet van het ingebouwde geheugen begint.

  • Het terugstellenknoop aan standaardwaarden terug te stellen. Het kan in het geval van onjuiste verbindingsmontages of ontoegankelijkheid van de mijnwerker op het netwerk worden gebruikt.

  • Normale indicatoren en Fout, die op de normale bedrijfsvoering van de mijnwerker of de problemen wijzen. De eerste gloeit groen, het tweede gloedrood.

  • Ethernetschakelaar voor het verbinden van het koord.

  • IP Rapportknoop voor het gebruiken van het IP Verslaggeversnut van BITMAIN.

Na het controleren dat allen correctlyThe worden verbonden kan het apparaat worden aangezet. Tijdens het eerste opstarten, zullen de ventilators voor een tijdje bij maximumsnelheid lopen. Aldus, zal het systeem zich van die stof schoonmaken tijdens opslag of vervoer wordt geaccumuleerd.

Indien correct verbonden, zal de snelheid van workfans na verloop van tijd verminderen, en de indicator op de Internetverbindinghaven zal aan groene flits beginnen. Met het gebruik van de server, het zoeken en de vestiging van DCHP zal subnet voor de mijnwerker snel en moeiteloos zijn.

Voor informatie over adresassigneddevice, moet u de Webinterface van de router bezoeken en de lijst van DHCP - clienten controleren. Om dit te doen, kan de gebruiker het standaardnut van BITMAIN geroepen IP Verslaggever gebruiken of één van de programma's gebruiken om het netwerk af te tasten.

Wanneer het aanvang van een merkgebonden nut, klikt u muststart de software en op de knoop die Begin zegt. Tegelijkertijd op het apparaat moet u de IP rapportknoop gedurende enkele seconden houden. Na wat tijd, zal het nut het apparaat ontdekken en zal zijn IP en MAC-adressen tonen.

Na het ontvangen van het adres, mustspecify de gebruiker het in de adresbalk van om het even welke Internet-browser, waarna zal het automatisch verplaatst worden naar de Webinterface. Om binnen te gaan, zal hij een gebruikersbenaming en een wachtwoord moeten ingaan. Standaard, moet de woordwortel op beide gebieden zijn ingegaan.

Uiterlijk, wordt de gelijkenissen van de het Webinterface van Antminer S9 hascertain met afgelopen modellen van BITMAIN, echter, het steeds verder vereenvoudigd. Er zijn geen een aantal extra montages huidig in het S7-model. Nochtans, zal een ervaren gebruiker alle noodzakelijke montages kunnen maken door via SSH te verbinden.

Het eerste lusje genoemd Systeem is importantpay aandacht aan het speciale Verbeteringslusje, waarmee de gebruiker het systeem, sparen de huidige configuratie van het apparaat kan bijwerken of eerder bewaarde montages herstellen. Als u veranderingen in netwerkmontages of reeks een vast IP-adres moet aanbrengen, ga naar het Netwerk tabel. Nochtans, adviseren de deskundigen hoogst aanbrengend geen veranderingen onnodig, aangezien zij tot ontoegankelijkheid van het apparaat in de Webinterface kunnen leiden. De enige manier om dit probleem op te lossen is aan fabriek montages terug te stellen door de het Terugstellenknoop te gebruiken.

Vestiging een apparaat voor mijnbouw

In het geval van correcte verbinding en savingIn de standaardmontages, zal de mijnwerker cryptocurrencymijnbouw op automatische wijze op de BITMAIN-pool van het bedrijf beginnen. Tegelijkertijd, de primaire taak van de gebruiker is Asik S9 voor de pool of register op de pool zelf te vormen als deze stappen niet door hem eerder zijn uitgevoerd. BITMAIN de mijnwerkers gebruiken een persoonlijke protocolwijziging genoemd startum. In dit verband, is de volwaardige cryptocurrencymijnbouw mogelijk slechts op Chinese pools zoals F2pool en Antpool.

Als voorbeeld, overweeg de registratie processat Antpool. Het zal veel inspanning van de gebruiker niet vereisen, aangezien de interface van het officiële portaal in Rus gedeeltelijk vertaald is. Tijdens eerste login, zult u een persoonlijke rekening moeten tot stand brengen, die later voor cryptocurrencymijnbouw zal gebruikt worden (met betrekking tot dit, wordt het geadviseerd bewaart het).

Voor verdere ona van de apparatenopstelling vergt de specifieke rekening niet meer om het even wat. Na het registreren van een rekening, moet u de het Webinterface van Antminer bezoeken S9 en het woord vervangen antminer met de naam van de gecreeerde rekening. Tegelijkertijd, te hoeven de naam van de arbeider na het onderstreepteken wordt gespecificeerd, evenals het wachtwoord, niet worden vervangen, aangezien de laatstgenoemden die automatisch worden geproduceerd.

De beperking bij het tegenhouden van workdevices wanneer de temperatuur boven 80 graden toeneemt wordt geadviseerd om weg te gaan. Ondanks het feit dat de spaanders zelf tot 100 graden of meer kunnen verwarmen, adviseren de deskundigen niet experimenterend. Het ideale temperatuurregime van de spaanders zou niet 80 graden moeten overschrijden, en de raad zou niet 50 graden moeten overschrijden.

Ook, kan de gebruiker de volgende parameters in Antminer S9 onafhankelijk plaatsen:

  • De snelheid van de ventilators. Het wordt geadviseerd om te installeren op voorwaarde dat de kamertemperatuur niet verandert.

  • De kloksnelheid van de spaanders. Het wordt geadviseerd om het bij 600 Mhz - voor zwakkere modellen en 650 Mhz - voor modellen met prestaties van veertiende/s. te plaatsen.

Vergelijking van de modellen van Antminer S9 en van Antminer S9i

De mijnwerker Antminer S9 was recentlyBitmain vlaggeschipproduct tot het door nieuwe Antminer S9i werd vervangen. De crypto mijnwerker is een nieuwe die generatie van apparaten voor mijnbouw bitcoin op een 16 NM-spaander wordt gebaseerd.

Wij testten alle versies van de modellen van S9 en S9i-. Zijn daar om het even welke significante verschillen of is dit enkel een nadenkende marketing beweging door Bitmain, lezen ons overzicht.

 

ASIC-mijnwerker Antminer S9 - rentabiliteit, terugbetaling, vergelijking van S9 en S9i

Verpakking & het Verschepen

de Mijnwerker S9i 13.5T van 1365W Antminer S9 Bitcoin met Originele Bitmain-Voeding 2

Verpakkingsdetails: De originele kartonverpakking en waven zak.
Verschillende manieren om volgens de behoeften van klanten te verschepen.
Levertijd: 1~3 dagen voor kleine orde, voor grote quantiy en massaorde, gelieve te contacteren.
 

FAQ

 
1. Hoe kan ik op u vertrouwen?
A: Wij kunnen Borg voor u doen zolang u bereid om de transactieprijs te betalen.
 
2. Als mijn mijnwerkers niet werken, wat kan ik doen?
A: Alle mijnwerkers zullen worden getest alvorens uit te verschepen. Wij zullen teamview en u helpen om het probleem op te lossen om kwesties programing. Voor grote hoeveelheid, zullen wij file accesorries, zoals controleraad verstrekken, hashboard voor u direct te vervangen. Meer kortingen kunnen worden besproken.
 
3. Is de mijnbouw nog voordelig?
A: Hard te zeggen om.
 
4. Wat modelleert is het beste?
A: Het hangt af. Uw elektriciteitskosten, uw begroting, en hoe u de markt enz. kent zijn elementen voor u om na te denken.

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +008615627936002